2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
سلام دوستای خوبم

نمی گین ماها که بچه نداریم ودر ارزوی داشتن نی نی می سوزیم واب می شیم حسودیمون بشه

با خوندن نوشته هاتون اشکم دراومد

تو رو خدا برای همه منتظرای نی نی دعا کنین
شوشوی من وقتی نینی رو دیده بود ازش عکس گرفته بود و بعد فوری رفته بود چاپ کرده بود و قاب گرفته بود. عکس یه فرشته صورتی و ناز رو گذاشته بود روی میز روبروی تختم جایی که به محض اینکه چشممو باز میکردم میدیدم. وقتی به هوش اومدم عکس نینی نازمو دیدم. گرچه گل و طلا هم گرفتم ولی این کارو خیلی بیشتر بهم چسبید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران جان سلام
منم 6 سال منتظر بودم و همیشه توکلم به خدا بود و از خدا خاستم تا الان که تو هفته 15 هستم
تو هم توکل به خدا کن و از او بخواه مطمئن باش خدا یه نی نی خوشگل بهت میده
به امید اون روز
کادودادن به پول و سرویس طلا و... نیست
یه روی خندان همسرم و تو این مدتی که پا به پای من در کنارم بوده یه دنیا کادو و هیچ توقعی ازش ندارم

تیفانی جان امیدوارم خاست مامان بشی خدا یه بچه سالم و سلامت و خوشگل بهت بده
ولی اینو بدون که درسته نه ماه سختیو ما می کشیم ولی مردا هم سختی های خاص خودشون دارن و فشار روانی و جسمی بهشون وارد میشه
پس تند نرو ومنصف باش
آسمانه عزیزم شوهرم می گفت بچه مال ماست و مامان و بابات وظیفه ندارنند وسایل نی نی ما رو بخرند راستش توی این جور چیزا خیلی حساسه حتی وقتی می خواستم جهیزیه بخریم هم خیلی چیزها رو نمی گذاشت بخریم می گفت شیرینی زندگی اینه که خودمون دو تا زحمت بکشیم و با پولش بریم وسایلمون رو بخریم وگرنه نه قدر زندگیمونو می دونیم نه قدر وسایلمون رو .
تیفانی عزیزم درسته که مادر خیلی سختی می کشه اما قبول کن که این سختی رو با جون و دل می کشه وگرنه که اسمش مادر نبود ایشالا مادر که شدی می بینی برای به دنیا اوردن و بزرگ کردن نی نی گلت از هیچ کس توقع نداری . اون موقع حتی به این چیزا فکر هم نمی کنی
شوشوی من منو خیلی خیلی سوپرایز کرد چون تنها چیزی که به نام خودش بودو به نام من زد یک اپارتمان نقلی اول گفت هدیه زایمانت بعد از چند روز گفت عزیزم هم هدیه زایمانت هم مهریه ات روز تولدم هم گفت هم هدیه زایمانت هم مهریه هم کادوی تولدت سالگرد ازدواجمون هم که دیگه خودتون تا تهش بخونین.... هههههههههههههههههه
الهی العفو العفو العفو
2810