2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زایمان نکردم یعنی هنوز باردار هم نیستم اما لینک این تاپیک رو میفرستم واسه شوشوم که با خوندن مطالب شما یاد بگیره و وقتی وقتش رسید بتونه...
مرسی از صاحب تاپیک چون دیگه خیالم راحت شد که موقع زایمانم دیگه از این چیزا اطلاع داره و نیازی نیست من قبلش چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش بگم که چیکار کنه و میشه یه سورپرایز...بوس واسه تینا جون و همه دوستان
کاش هیچوقت تو زندگی هیچکس هیچ کاشکی نباشه...
منم 3تا النگو با یه سبد خوشگل با یه دنیا مهربونی و سپاس که تو چشماش بود آخه مامانم بود روش نشد بوسم کنه...آخی خیلی سختی کشید شوشو چون همزمان با زایمانم اثاث کشی داشتیم اون میرفت کارای خونه جدید رو میکرد (آخه نقاش هم داشتیم)و همش دلتنگ ما بود که خونه مامانم بودیم وقتی هم میومد با اینکه خسته بود کلی کمکم میکرد و قربون صدقه مامان و بچه میرفت
من شوهرم بعد از 7سال وقتی فهمید من باردارم قهر کرد رفت بیرون از خونه و مجبورم کردننینی رو سفط کنم ومن همچنان در حسرت نینی ..............

کاش روزی برسه من هم مثل شما بگم که چه هدیه ای از شوشو گرفتم
یکی از فامیلامون توی بیمارستان جلوی همه به زنش یه تک پوش داد بعد خانمش تا بازش کرد دید گفت نمیخامش زشته!!!! فکرکن جقدر زشت جلوی همه!! اوناهم رفتن پسش دادن..

نکته ی تربیتیش اینه که اگه توی بیمارستان شوشو بهمون یه چی داد دوسش نداشتیم اونو جلوی بقیه ضایع نکنیم وبعدا خصوصی بهش بگیم!!! من که درس خیلی بزرگی گرفتم وحواسمو جمع میکنم که یه وقت جلوی بقیه توذوقی به همسری نزنم
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
من واسه زایمان اولم یه تک پوش گرفتم و2 شاخه رز هلندی و یه بوسه رویه پیشونی
واسه دومی یه سینه ریز و یه دسته گل و یه بوسه بر پشت دست

ما چون وضع مالی خیلی خیلی آن چنانی نداریم من اصلا هیچوقت بیشتر از مهربونی از شوهرم توقع چیزی نداشتم ولی طفلکی خودش با انتخاب و سلیقه خودش واسم هدیه میگیره و منو سوپرایز میکنه...

با اینکه 2 تا بچه پشت سر هم آوردیم شوشو هرگز بهم نگفت که دومی رو نمیخواد یا چرا حامله شدی کلی هم منو دلداری میداد یه وقتی هم به شوخی میگفت میخوام رکورد بابامو بشکنم 5 تا بچه بیاریم!!!

واسه هر دوتاشونم جولو پاشون گوسفند قربونی کردیم و ولیمه دادیم....

علی جونم عاشقتم......همیشه همیشه...