2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
من شخصا عاشق هدیه دادن به شوشو هستم بی مناسبت وبا مناسبت سوپرایزش می کنم

به خاطر همین شوشو هم دیگه یاد گرفته

واسه زایمانم هم گردنبند هدیه گرفتم 2 هفته بعدش هم به مناسبت روز اشنائیمون انگشتر
منم وقتی خبر بارداری رو به همسری دادم یه زنجیر کلفت و سنگین کادو داد.الانم استراحت مطلقم و همه کارا به دوش اون و مامانمه .از نظر مالی هم خیلی خرج غذاهای متنوع و دارو های مخصوص و دکتر کرده من بهش گفتم دیگه توقعی ازت ندارم اما اون یه کاری میکنه حالا تا تیر ببینیم چه سورپرایزی داره
چون میگذرد غمی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه پز کشونیه ...
.
سوسن خانم ایشالا بارداریه بعدی حتما یه 12 نفره ازش بگیر البته در کنار یک زنجیر طلا ...
.
ماری جان بمیرم برات تو که هیچی نگرفتی فقط کم مونده جیب شوشوتو بزنی !!!!!!!!!!!
.
الناز خانوم توکه دیگه آخرشی ! منم اگه یه زنجیر طلا اونم کلفت و سنگین میگرفتم و کارهامم یکی دیگه انجام میداد توقعی نداشتم ...
.0
.0
.0
دیگه بگید ... ... اگه اومدید و دیدید شوشوتون چیزی نداده هم بگید خووووووووووووببببببببببببببببببببب ؟؟؟؟
نگید نگید .................................. 0 شوشوی من اینارو دیده میخواد بره اینترنتو قطع کنه ....................................... 0 ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دوستان... با توجه به8 همه احترامی که برای دوستان نی نی سایتی دارم...باید بگم تاپیک خوبی نیست....هیچ فکر کردید اگر کسی شوهرش از این کارها نکنه یا تواناییش و نداشته باشه و دلش بشکنه چقدر بد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
شوشو سر پسرم چون خیلی دوره یادم نیست چیکار کرد و چیکار نکرد
ولی یادمه هنوز سکه گرون نشده بود از مادر شوشو و مامان خودم و اطرافیان خیلی کادو گرفتیم

ولی سر دخترم چون میلاد زایمان کردم و زایمان راحتی داشتم خرجی هم نداشت پول یه زایمان تو یه بیمارستان نسبتا خوب را بهم داد و به دکترم هم یه ربع سکه با یه دسته گل داد که واسمون پارتی بازی کرده بود

تازه بنده خدا شوشو تو بارداریام و بعد از بارداری خیلی کمکم کرد و مهربون بود
برعکس من که خیلی هاپو بودم و اخلاقم مگسی بود تازه افسردگی بعد از زایمان هم شدید منو میگیره و حسابی مگسی میشم

مهم خوب بودن شوشو هست این بهترین کادو هست به نظرم
از اینجا به همه شوشو های خوب و مهربون و گل کادو بگیر یا کادو نگیر فرق نداره خسته نباشید میگم
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
سمیرا خانم و آسمانه عزیز خیلی جدی نگیرید ...
0

من پیشنهاد میکنم که تمام نظرهارو با دقت بخونید . شاید اگه دقت بیشتری میکردید اینطور قضاوت نمیکردید. چرا که همه بچه ها نظرات خوبی در خصوص هدایای شوشوها دارن .چون نظرات مختلفی در خصوص این هدیه هست و دلیل نمیشه که چون ممکنه به کسی بربخوره پس اصلا نگیم ... (در جامعه از این موارد زیاده ممکنه تو خیابون، فامیل، دوست و ... هم چیزهایه زیادی ببینه و اگه اینطور باشه که شما گفتی هر روز و هر دقیقه بشکون بشکونه !!!)
به نظر من این تاپیک نکات آموزنده زیادی داره . یکی از آنها همینه که شما با دقت مطالعه کنی نه اینکه فقط کسانی که هدیه گرفتند را بخونی و بقیه را نخونی ...
خود من خرداد زایمان دارم و اگر شوهرم حتی یک شاخه گل هم برایم نگیره بازهم دوستش دارم و میدونم قدرمو میدونه و میدونم چه زحمت هایی در دوران بارداری برایم کشیده . اتفاقا میاد و بعضی وقتها این نظراتو میخونه و جالبه که میشینیم و از خوندنشون لذت میبریم....
0
(اگه پاراگراف آخر بخونه !!!!!!!!!! خجالللللللللللللتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت)
سلام
شوشوی من برام یه دسته گل خوشگل با شیرینی گرفت.....از اونجایی هم که از نظر مالی خیلی تاپ نیس چیزه دیگه ای نگرف....نه اینکه نخواد...نداش که بگیره......خیلی دوسش دارم.....قبل عملم چشاش پر اشک بود و نمی تونس نگاه تو چشمام بندازه....اینجورم که اقوام گفتن همش داشته بال بال میزده حتی وقتی فاصله خروج من و نی نی زیاد شده بوده قبل دیدن من نرفته بود نی نی رو ببینه ....وقتی هم که درومدم بغلم کرد و بوسید....همین برام کافی که مث خیلی از مردا بیخیال نبود
تینا جون من اتفاقا همه نظرات رو خوندم. اتفاقا خوبه که اینقدر مامانا خاطرات خوبی دارند اما خب زندگی همه که اینجوری نیست! منم از شوهرم طلا کادو گرفتم تا حالا اما حتی پیش اومده که شوهرم روز تولدم رو فراموش کرده باشه یا خب میدونم که ممکنه خیلی چیزای دیگه هم یادش بره یا حتی به ذهنش هم نرسه؛(من در مورد خودم اصلا صحبت نمیکنم و حرفم کلیه), و نکته مهمتر اینه که همه زندگی های آروم و پر محبت و یا روابط عاطفی خوب و همسر پرتوجهی ندارند و ممکنه ناراحت بشن. و در نهایت اینکه برای همه مامانای مهربونی که اینجا پست گذاشتن آرزو میکنم زندگی هایشون هر روز بهتر از روز قبل باشه :)
شما فکر می کنید شوشو جونتون تو بیمارستان چی بهتون هدیه میده ؟ !!!
.0

یا شاید بهتون داده ؟ ....................... اصلا داده ؟ ای بی معرفت ! چرا نداده ؟
.
.
0

بچه ها تو بیمارستان موقع خوبیه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!
بگید منتظرم ....
2810