2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست
آسمانه جان با نظرت موافقم ...آدمها تو شرایط مختلفی قرار میگیرن وکادو نخریدن دلیل بر بی محبتی یا قدر نشناسی اونها نیست .نمونش شوهر خودم ..موقع تولدپسرم وتولدم کادوهای خوبی برام گرفت ولی امسال فقط بهم تبریک گفت .چون موقعیت مالی نداشت که بخواد برام کادو بخره .حتی اینقدر مشغولیت ذهنی داشت که حتی فکر خرید یه هدیه کوچیک یا یه شاخه گل را نداشت ...ولی خوشهالم که باهاش زندگی میکنم .چون میشناسمش ومیدونم تمام فکرش راحتی وآرامش من وپسرمه .
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه. زایمان من اول فروردینه. تاپیک جالبی بود. من و همسرم باهم خوندیم و کلی خندیدیم. ما خیلی صمیمی هستیم. همسر من هم تو دوران بارداری کلی بهم رسیده و هیچی برام کم نذاشته. بیشتر اوقات تو مناسبتها سورپرایزم کرده. و این رو بگم که انقدر خرج بیمارستان خصوصی و آزمایشهای قبل از اون و موردای دیگه ی دوران بارداری زیاده که من خودمم اصلا دلم نمی آدم همسرم چیزی برام بگیره.
منم اکثر پستها رو خوندم...خیلی خوبه که دوستان اینطور زندگیشون و دوست دارن...من فقط گفتم ممکنه کسی هم باشه که بیاد بخونه و پستی نزاره و دل شکسته بره....

من خودم جزو ادمایی هستم که به زندگی دیکران نگاه نمیکنم و سرم به زندگی خودمه...و اجازه نمیدم رفتار دیگران رو زندگیم تاثیر بزاره...خوندن این تاپیکم برام جال بود..فقط چون به چشم کسایی رو دیدم که با یه حرف و شنیدن اینکه یه نفر فلان کادو رو گرفته زندگیشون و به هم میزنن...گفتم خدایی نکرده این تاپیک باعث دعوا نشه بین خانواده ها

به هر حال انشالله موفق باشید و نینیهاتون سالم و سر حال باشن....
قوی کسی است که ، نه منتظر میماند خوشبختش کنند و نه اجازه میدهد بدبختش کنند

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers
من بارداری سختی داشتم البته دارم ..... 2 هفته دیگه زایمان میکنم
اوایل بارداری بودم برای تولد شوشو با هزار زحمت یه گوشی موبایل خریدم و شوشو دقیقا شب تولد من به خاطر خانواده ش با من دعوا کرد و 70 روز با هم قهر بودیم و من خونه مامانم بودم
ممکنه شماها تاپیک من را دیده باشین
بعد از هزار زحمت و رفتن خونه این و اون منو راضی کرد که برگردم خونه
از اوایل 7 ماهگی خونه خودم هستم و داره خییییییییییییییییییییییلی فداکاری میکنه نمیدونم باید اینا را محبت بدونم یا مافات کارهای گذشته به هرحال

اگه چیزی برام بخره یا نخره تصمیم گرفتم هیییییییییییییییچ وقت براش تو هییییییییییچ مناسبی هدیه نخرم
سلام.....من همش این تاپیکو میدیدم و ازش رد میشدم.....با اینکه واسش جواب دارم و میتونم بیام بگم شوشو واسم چی خرید و چکارایی کرده........ولی دلم نیومد با خودم گفتم شاید یه بنده خدایی بیاد و دلش بشکنه و خودشو با من مقایسه کنه....با سمیرا میس موافقم

خواستم بگم کاش همچین تاپیکی زده نمیشد.................کاش
منم موافقم

0

بچه ها پس سعی کنیم چشمامونو ببندیم و فقط اونهایی را که چیزی نگرفتن بخونیم تا دلمون خوش بشه ...
0
این همه زیبایی و خوبی که بچه ها گذاشتن و نظرات قشنگی که درباره شوهرها و زندگیشون دادن را نخونیم ...
0

حالا چون شوشوی ما به هر دلیلی به ما چیزی نداده پس ما باید دلمون بشکنه ... خوبی های شوهرامونو نبینیم و به زبون هم نیاریم ، خیلی هم اشکال داره حتی اگه چیزی نگرفتیم بیایم خوبی هایه دیگه شوشو را بنویسیم .
0
به نظر ما، همه زندگی اینه !!! ..................................... ما ایرانیها اینجوری هستیم دیگه .... همیشه سعی میکنیم صورت مسئله را پاک کنیم .
0
نادین جان شما هم لطف کن از این به بعد کلمات قشنگ و حس زیباتو دیگه ننویس ....
0

هر وقت طلا گرفتی بیا بنویس . چون ملاک ما ایرانیها طلا است ملاک و معیار ما فقط و فقط طلا و پوله ...

ضمن آرزوی خوشبختی بهتون میگم باریکلا به شما و همسر محترمتون ....
*** قشنگترین لبخند و زیباترین نگاه و داغ ترین آغوش,که بعد از 7سال هنوز داغم از گرماش........... ***
خیلی زیبا بود....
من هم با تینا خانوم موافقم . اگه قراره به همین راحتی دل کسی بشکنه بهتره همون بمونه تو خونه و با کسی هم رفت و آمد نکنه و زحمتها و محبتهای همسرمش را به راحتی فراموش کنه اتفاقا تاپیک خیلی خوبی بود چون ما مردها میفهمیم که همسرانمون کاملا ما را درک می کنن و مواقعی که ممکن ما در وضعیت مالی خوبی نباشیم توقعی ندران و زحماتی که در گذشته و حال میکشیم را قدر می دانند . و فکر نمیکنم هیچ زنی باشه که با این چیزها و با مادیات دلش بشکنه و زحمات همسرش را فراموش کنه از تمام خانم هایی که در این تاپیک نظر دادن بلاخص کسانی که از شوهرانشان قدردانی کردن و درکشون کردن تشکر می کنم از کسی که این تاپیک را هم راه انداختی بسیار ممنون . انشاله خوشبخت بشید
شوشوی من موقع زایمان هیچ چی هدیه نداد حتی یه شاخه گل. ولی قبلش به خاطر حاملگی من و اینکه یه شهر دیگه دانشجو بودم اسباب کشی کردیم شهر دانشگاه من . تا اذیت نشم و خودش هر هفته محل کارش که 4 ساعت با محل سکونتمان فاصله داشت رفت و امد می کرد. با اینکه درامد خوبی نداشت و هنوز دانشجو بود شهریه بالای یک میلیون داتشگاه ازاد من رو تقبل میکرد . همین رفتاراش برا اظهار عشقش انقدر ارضایم میکرد که ازش گله ای نداشته باشم.
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
2810