2777
2789
عنوان

شوشوی شما در موقع زایمان چی بهتون هدیه داده یا میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 235 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوشوی منم خیلی خیلی کمکم بود . من تو 8 ماه بارداریم که 7 ماهش ویار بود عمرا آشپزی نکردم . همه کاری هم تو خونه میکرد بیچاره . برا زایمانمم یه سبد گل خوشگل خرید با 10 تا ربع سکه . ( آخه من خودم ربع سکه جمع میکردم . مثلا خواسته بود کلکسیونم بهم نخوره ههههههههههه )
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام..شوشو من وقتی اومد بیمارستان برام یه سبد گل اورد وقتی مرخص شدم اومدم خونه یه زنجیر با پلاک بهم هدیه داد..
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....
به نظر من باید مردا رو عادتشون داد تا تو همه مناسبتها واسه خانوماشون با توجه به وسع مالیشون چیزی تهیه کنن.میخواد یک سرویس طلا باشه ویا یه شاخه گل.من مادر شوهرم پدر شوشو رو از همون روزهای اول ازدواجشون عادت داده تا یه تیکه طلا هر چند کوچیکو ظریف واسش بگیره.جالب اینجاست مادر شوهرم روز زن روز معلم و روز تولدش از پدر شوهرم کادو میگیره.هیچ وقت نگین اشکال نداره نمی خواد چیزی واسم بگیری بذارین واستون خرید کنه .بالاخره هر چی بگیره تو زندگی خودشه و جای دوری نمی ره
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
به نظر من باید مردا رو عادتشون داد تا تو همه مناسبتها واسه خانوماشون با توجه به وسع مالیشون چیزی تهیه کنن.میخواد یک سرویس طلا باشه ویا یه شاخه گل.من مادر شوهرم پدر شوشو رو از همون روزهای اول ازدواجشون عادت داده تا یه تیکه طلا هر چند کوچیکو ظریف واسش بگیره.جالب اینجاست مادر شوهرم روز زن روز معلم و روز تولدش از پدر شوهرم کادو میگیره.هیچ وقت نگین اشکال نداره نمی خواد چیزی واسم بگیری بذارین واستون خرید کنه .بالاخره هر چی بگیره تو زندگی خودشه و جای دوری نمی ره
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2810