2777
2789
عنوان

آیا اگر در هشت هفته قلب بچه دیده نشده خطر ناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست
ن لک بینی ندارم فقط ازم عفونت میاد و دوبارم یچیز حطی شکل کوچیک قهوه ای دیدم

پیش دکتر رفتی؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش بسپار به خدا ان شالله هر چی خیره برات رقم بخوره 

فعلا صبر کن فردا برو دکتر ببین چی میگه 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
نگران نباش بسپار به خدا ان شالله هر چی خیره برات رقم بخوره  فعلا صبر کن فردا برو دکتر ببی ...

ممنون عزیزم ولی خیلی نگرانم  هم ک از سقط میترسم

اللهم عجل ولیک الفرج       ؛امین یارب العالمین؛
ممنون عزیزم ولی خیلی نگرانم  هم ک از سقط میترسم

بهت حق میدم منم دو سال پیش حال الان تو رو داشتم 

فقط الان باید صبر کنی خدا بخواد ان شالله میمونه 

ولی اگر خدایی نکرده نخواست بمونه ترسی نداره مثل پریوده عزیزم 

اگر خدایی نکرده سقط شد خودتو نباز دوباره میتونی باردار شی 

من الان دوباره باردارم و هفته 18 هستم. 

من یکشنبه قبل رفتم ۷ هفته بودم قلبشو ندید نمیدونم کی برم دیگه

یه هفته دیگه برو عزیزم 

ان شالله قلبش میزنه 

[QUOTE=67954418]بهت حق میدم منم دو سال پیش حال الان تو رو داشتم  فقط الان باید صبر کنی خدا بخواد&nbs ...[/QUOTE ممنونم عزیزم ک بهم دلداری میدی واسه ام دعا کنید بچه ام سالم باشه 😟😩

[QUOTE=67954418]بهت حق میدم منم دو سال پیش حال الان تو رو داشتم  فقط الان باید صبر کنی خدا بخوا ...

ان شالله که چیزی نمیشه عزیزم 😘😘😘😘😘

سعی کن استرس نداشته باشی که این استرس از همه چی بدتره

ان شالله که چیزی نمیشه عزیزم 😘😘😘😘😘 سعی کن استرس نداشته باشی که این استرس از همه چی بدتره

ن هرچی خدا بخواد من ک از خودش گرفتم خودشم نگهش میداره واسم ❤️❤️

ن هرچی خدا بخواد من ک از خودش گرفتم خودشم نگهش میداره واسم ❤️❤️

ان شالله گلم 

توکل بر خدا 😘😘😘😘

2810