2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
قربونت عزیزم ممنون میشم ، من متولد ۶۰/۵/۱ هستم ، البته مامانم میگه چون راحت به دنیا اومدم حتی مامانم ...

ای جونم هول بودی پس نذاشتی بنده خدا برسه بیمارستان ، سلامت باشی، حالا من اذیتت کنم؟؟ 

جنسیت نینی 98%طبق این جدول پسره عزیزم

دنیام=شوهرم+دخترم  
ای جئنم هول بودی پس نذاشتی بنده خدا برسه بیمارستان ، سلامت باشی، حالا من اذیتت کنم؟؟  ...

مامانم میگه فک نکنم کسی اندازه تو راحت به دنیا اومده باشه ، حداقل تو این زمینه ازم راضی هست 😁, 

میگم علایم پسر دارم همش ولی سونو بهم گفته دختر البته آنومالی هنوز نرفتم ، یه دوست دیگه هم بهم از رو تقویم چینی گفت پسر ، البته بهش این جزییات تولدم رو نگفته بودم ، دستت درد نکنه گلم ، همیشه از چت با شما لذت میبرم حس میکنم انرژی مثبت داری و منطقی هستی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم میگه فک نکنم کسی اندازه تو راحت به دنیا اومده باشه ، حداقل تو این زمینه ازم راضی هست 😁,  ...

بله دیگه راحت و آسوده اومدی دختر نازنین.

ایشالا چه دختر چه پسر بسلامتی دنیا بیاد و بشه آرامش زندگیتون . منم لذت میبرم از مصاحبت با شما دوست بی نظیرم.  بووووس

دنیام=شوهرم+دخترم  
2805

منم بچه اولمودختردوست داشتم که شدبچه دوموپسردوست داشتم که نشد،ولی میدونم دوتادختربیشتربدردهم میخورن حداقل دخترام خواهردارن ولی خودم یه حس خاصی به پسربچه هادارم ولی بااینهمه بی مهری وطلبکاری پسرهاوعروسهاگاهی میگم بهترکه پسرندارم ولییییییییییییی دختربه شرط اینکه خوشبخت بشه همیشه نگرانم که اگه دامادم بدباشه چه تضمینی واسه خوشبختی دخترام وجودداره ودرآخرنتیجه میگیرم که بزرگترین اشتباه بچه دارشدنه واونم دوتاالان بااین گرونی ازپس خرج خودمون به زوربرمیایم حالابچه هام که اول راهن کلی دغذغه دارم خدابهم رحم کنه خداکه هیچوقت صدامونمیشنوه خسته ام خسته

فقط سالم باشه . دختر و پسر هر دو امانتن دست ما ک باید ب خوبی از عهده ی تربیتش بربیایم.

راستش برای من اصلا مهم نبوده و نیست اما نمیتونم نادیده بگیرم ک چقدر سر این موضوع مادر عزیزمو اذیت کردن و دوران خوب کودکی من و خواهرام رو تلخ کردن.مامان بزرگ و عمه و ب دهن بینی اونا پدرم قبل از ب دنیا اومدن برادرام دنیارو ب کاممون زهر کرده بودن. حتی میخواستن برای بابام ی زن دیگه بگیرن و خیلی چیزای دیگه....بخاطر این خاطره های تلخ و دیدگاه اطرافین تو دوران کودکیم تو ناخودآگاهم دوست داشتم بچه م پسر باشه. کاملا غیرارادی و هر وقت ب این مساله پی میبردم از خودم بدم میومد ک چرا باید برام مهم باشه. وقتی دکتر جنسیت بچه م رو گفت ک دختره بال در اووردم و خوشحال شدم و الان فرشته ی کوچولوی زندگیمونا ک فقط ب تربیت و خوشحالی و سلامتش فکر می کنم. ناگفته نماند ک مامان بزرگم هر وقت میبیندش دعای خیرش براش اینه ک خواهر یه برادر باشه ایشالا !!! و من میگم سالم باشه 

دقیقا مثه من ما خودمون ۴ تا خواهریم برادر نداشتیم بعد خیلی دوس داشتم بچه اولم پسر باشه  یعنی ...

متاسفانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا براتون تاسف خوردم خدا به هرکسی دختر نمیده لیاقتشو ندارین 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من خودم دختر دوست داشتمو میخواسم بچه اولم دختر شه کلی برای تعیین جنسیتش زحمت کشیدم 

شوهرم پسر دوس داشت ولی ن زیاد میگف سلامتی مهم تره 

ولی وقتی دختر شد دلش رف واسش کلی قربون صدقش میره و میگ خداروشکر ک پسر نشد خیلی خوشحالم ک دختر شده 

برا سلامت ب دنیا اوندنشو تو بغل گرفتنش ثانیه شماری میکنه

اگ پسر میشد شاید یکم ناراحت میشدم ته دلم اما ن در حد گریه 

بچه سالم باشه صالح باشه هرچی هست تو تخم چشام 

ایشالله خدا ب همه اونایی ک منتظر یه کوچولو هستن توزندگیشون یه بچه ی خوب بده  و دامنشونو سبز کنه

الهی امین

سلام عزیزم این زندگیه خودته وفقط به خودت وشوهرت ربط داره بزار اطرافیان هرچی میخوان بگن.مهم سلامتیه که خیلی از طفل های معصوم ندارن عزیزم خداروشکر کن بابت هرچی که بهت داده وشکر گذار باش خدا صلاحتو دیده و دختر داده عزیزم

خداوندا تومی دانی که من دلواپس فردای خودهستم.مبادا گم کنم راه قشنگه آرزوهارا.مبادا گم کنم اهداف زیبا را.مراتنها تو نگذاری خداوندا. خداوندا.🙏💖💖💖💖💖💖💖

من یه دختر دارم....وقتی میخواستم برا دومی اقدام کنم دکتر ازم پرسید اگه پسر میخوای برا خودت رژیم و برا شوهرت دارو بنویسم ...ولی قبول نکردم چون من و شوهرم معتقدیم صلاح مارو خدا بهتر میدونه هر چی باشه برامون فرق نمیکنه....

این نیز بگذرد.....

فکر نکنم از همسر من پسری تر وجود داشته باشه.با وجود داشتن ی پسر وقتی باردار شدم ذوق داشت،بچه پسر باشه.وقتی سونو غربالگری دوم گفت بچه دختره دنیا رو سر همسر خراب شد .چقد دعوا ا ا ا😢😓داشتیم مایی ک اصلا اهل بحث نبودیم. طوری ک مادر و خواهرش دعواش میکردن خجالت بکش . .

دلم ب حال دخترم میسوخت ک باباش دوستش نداره

موقع زایمانم دوباره از پرستار پرسید بچه چیه؟1%باز احتمال پسر میداد😐دخترم ب دنیا اومد ب زور بغلش کرد. .

درسته برا من کم نزاشت بهترین بیمارستان منو برد.. ولی بیزار دختر بود فکرش این بود تو این جامعه سرنوشت دختر چی میشه. .نمیدونه پسرا بیشتر در خطرن.با این ک همسرم تحصیل کرده هست افکارش قدیمی بود. .

الان ک 2ماه کمتر میگذره از زایمانم عاشق دخترمه بیشتر من حواسش بهش هست. .

یادش بخیر چقد تاپیک میزدم همسرم بچه پسر دوس داره.ب نظرتون مهر دخترم ب دلش میشینه؟دوستان گفتن آره. .عاشقش میشه باورش سخت بود اما جا شکر حقیقت شد.کاش استرس الکی بچه دختر ،پسر دوران بارداری رو نداشتم .واقعا بچه فرقی نداره جنسیت چی باشه.فقط سالم باشه❤خدا شکر میکنم با این همه نادونی همسرم با اینکه چند سال باردار نمیشدم و تحت درمان بودم در اوج نا امیدی و ناسپاسی خدا ی دختر نازو سالم هدیه داد.❤❤❤

سلام.منم یه دختردارم وبرای دومی دوست داشتم پسر باشه فقط به این دلیل که دوست داشتم ازهردوجنس داشته باشم.چندماهی هم رژیم گرفتم اما آخرش همسرم گفت ولش کن خداهرچی صلاحه میده بهمون.وقتی باردارشدم همه علایمم بادفعه قبل فرق میکرد..هرکی هم منودید گفت بچت پسره خیلی تابلوه.خلاصه منم باورم شده بودتااینکه توسونوغربالگری فهمیدم دختره.دروغ نگم ناراحت شدم اولش چون باورم شده بودبچه پسره.امابعدش فکرکردم به بچه هایی که دور ازجون همه بچه مشکل دارن وازخدا خواستم فقط سالم باشه اگه هم صلاح دونست یه پسرسالم هم توباردای بعدی بهم بده.

ولی آدم ازبعضی طرزفکرها ناراحت میشه واقعا.یه دوستی دارم که بعد دوسال دوادرمون ونذر ودعا که من فقط خبر داشتم باردارشد.وقتی بچش به دنیا اومد وپسر بود میگفت اگه پسرمن نبود کی نسلشون راادامه میداد.واقعا ازش انتظار این برخورد نداشتم.آخه خودش دکترا داره وشوهرش هم ارشدداره ومثلا تحصیل کده اند.

2810