2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

سلاام خانم‌تهرانی عزیز روزتون بخیر

من خودم به تک فرزندی معتقد بودم و یک‌پسر داشتم گاهی فکر میکردم چه زیباست زنی با دخترش به یه مهمونی میرن و من همچین نعمتی را ندارم ولی با اینحال ابدا قصد بارداری نداشتم تا اینکه خدا خواسته باردارشدم همون اول همه ارزوم دختر دارشدن بود برخلاف تصور من شوهرم بشدت با دختر مخالف بود میگفت توجامعه الان دختردارشدن سخته  بسیار بد باهام بدخورد میکرد وقتی میگفتم وای خدا کنه دختر باشه حتی یکبار گفت شانس بیاری دختر نباشه والا اگر فلان باشید نه به خودت رحم میکنم نه به دخترت  و بسیار حرفهای بدی زد 

یکبار بسیار دلم را شکست و برخوردهای بسیار بدی داشت حالا این درحالی بود که من سالها از بارداری اولم گذشته بود و سن بارداریم بالا بود و بشدت حاملگی سختی داشتم پس خیلی دلم با حرفاش میشکست 

وقتی تو سونو بهم گفتن دختره ابدا عکس العمل همسرم برام مهم نبود بسیار خدا راشکر کردم و بارها گفتم‌خدایا مگه من چقدر برات ارزش داشتم که بهترین نعمتت را بهم دادی

شوهرم  دیگه چیزی نمیگفت ولی باز ناامیدی تو چهرش مشخص بود یبار گفتم کاش زودتر بدنیا بیاد تا از رفتارهاش پشیمون بشه واقعا هم همین شد حتی اگر بروش بیارم اون زمان چه برخوردی داشت از خجالت میمیره بشدت عاشق دخترمونه و بارها تشکر کرده که براش دختر اوردم و امید بزندگی پیدا کرده

میخوام بگم یه مادر باید از خداوند کمک بخواد چون خداوند  در خلقت از زن کمک میگیره پس زن جایگاه والایی پیشش داره نبایدخودمون را ببازیم یا بخاطر حرف بقیه بچمون را دوست نداشته باشیم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برام اهمیتی نداشت. با اینکه دوست داشتم دختر کوچولوی مو فرفری داشته باشم. خدا بهم یه دختر مو فرفری ناز نازی داد/. الان فکر میکنم فرزند دومی داشته باشم پسر باشه بهتره یا دختر و باز هم به این نتیجه میرسم دخترم یه خواهر داشته براش عالیه. هر چند بازم تا این حد اهمیت نداره که مثلا پسر بود ناراحت باشم نه هر بچه ای برا پدر و مادرش شیرینه. مگه میشه دختر کوچولوی ناز نازی رو شیرین و دلبر صحبت میکنه دوست نداشت. یا مگه میشه پسر کوچولویی که سعی میکنه با ابهت صحبت کنه کت و شلوار میپوشه دوست نداشت. اون موند قدیمها که پسر میخاستن براشون بیل و کلنگ بزنه.     

سلاام خانم‌تهرانی عزیز روزتون بخیر من خودم به تک فرزندی معتقد بودم و یک‌پسر داشتم گاهی فکر میکرد ...

خدا رو شکر که خدا به شما دو تا بچه سالم داده. چقدر خوشحال میشم وقتی می شنوم آقایونی که مخالف دختر دار شدن هستند، بعد از تولد نوزاد نظرشون به شکل کامل تغییر می کنه چون دختر بچه ها اینقدر مامانی و ناز نازی هستند که دل بابا رو می برن. بچه چه دختر باشه و چه پسر هر جفتشون دوست داشتنی هستند و نعمت خدادادی 

خدا کوچولوهای شما رو در سایه خودش حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشید

2805
فکر نکنم از همسر من پسری تر وجود داشته باشه.با وجود داشتن ی پسر وقتی باردار شدم ذوق داشت،بچه پسر باش ...

خدا رو شکر. امیدوارم زیر سایه خداوند سالم و موفق باشه

ممنونم از تجربه قشنگی که به اشتراک گذاشتید

من یه دختر دارم....وقتی میخواستم برا دومی اقدام کنم دکتر ازم پرسید اگه پسر میخوای برا خودت رژیم و بر ...

بهتون تبریک می گم به خاطر تفکر قشنگی که دارید. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید

منم بچه اولمودختردوست داشتم که شدبچه دوموپسردوست داشتم که نشد،ولی میدونم دوتادختربیشتربدردهم میخورن ...

به خدا توکل کن عزیزم. مطمئن باش بهترین ها برای کوچولوهای شما رقم می خوره. بچه هاتون رو طوری پرورش بدید که انتظار کمک از کسی نداشته باشند. اگر بچه خودش رو باور داشته باشه و خود ساخته پرورش پیدا کنه مطمئنا آدم موفقی خواهد بود و بهترین انتخاب ها رو خواهد داشت

دقیقا مثه من ما خودمون ۴ تا خواهریم برادر نداشتیم بعد خیلی دوس داشتم بچه اولم پسر باشه  یعنی ...

دوست عزیز مطمئن باش خدا بهترین رو سر راهت قرار داده پس خوشحال باش و سعی کن از این نعمتی که خدا بهت داده به بهترین شکل مراقبت کنی و طوری تربیتش کنی که همه بهش افتخار کنن. به خدا اعتماد کن و از دختر قشنگت یک زن موفق و قوی بساز

خدا رو شکر که خدا به شما دو تا بچه سالم داده. چقدر خوشحال میشم وقتی می شنوم آقایونی که مخالف دختر دا ...

فداتون

از مصاحبت باهاتون خورسند شدم 💖

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من بچه اولم پسره . گاهي فكر ميكنم دومي رو بيارم اگه پسر باشه واقعا اشكم درمياد. خيلي دوست دارم يه دختر داشته باشم. ولي واقعا اگه نشه غصه ميخورم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از آشناها دامادشو خیلی به دختره فشار میورد که اگه پسر نشه بچمون زندگیو به دهنت زهر میکنم و باید ...

ای بابا. بازم بدبختی و غصه و دقش برای مادرست. خدا بهش کمک کنه.

چند وقت پیش سونوگرافی بودم خوده منشی دکتر میگفت که یه زن و شوهر اومدن برا تعیین جنسیت ،مثل اینکه آقای شوهر علاقه داشته بچه پسر باشه و اصرار داشته دکتر حتما همون شب خانومش و ببینه.دکتر سونوگرافی که رفته بودم خیلی معروف بودوامکان خطا زیاد نداشت ولی خب بالاخره انسان بود و انسان هم جایزالخطا !!!

ایشون خانوم و میبینن و میگن که بچه دختره !متاسفانه آقای شوهر راضی نیست و حالا هر طور که شده بچه رو سقط میکنن که میفهمن پسر بوده!!!نمیگم اخ خوبش شد!ولی کاش میفهمیدیم هدیه خدا و پس نمیفرستن !

دوست عزیز مطمئن باش خدا بهترین رو سر راهت قرار داده پس خوشحال باش و سعی کن از این نعمتی که خدا بهت د ...

تنها دلخوشیمم همینه

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
2810