2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
چقدر ناسپاسو کوته فکری که اینجوری حرف زدی میدونی تو این سایت چند نفر دلشون میخود به دار بشنو نشدن؟؟؟ ...

😂😂😂😁😁😁😂😂😂

عزیزم ایشون خانم تهرانیه

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

من دوتا پسر دارم سر هیچکدوم رفتم سونو تعین جنسیت همسرم زنگ نزد بپرسه چیه منم زنگ زدم اول گفت سالمه یانه منم گفتم آره بعدش خودم گفتم پسره دروغ چرا اولی رو همیشه دوست داشتم پسرباشه ولی ناشکری هم نمیکردم میگفتم خدا هرطور صلاحته سالم باشه

اتفاقا حدیث ازپیامبر داریم از خوش یمنی زنه که بچه اولش دختر باشه. که من نبودم خخخ

یا جایی دیگه میگن دختر رحمته پسر نعمت خداوند برای رحمت پاداش میدهد اما ازنعمت سوال میشود

حدیث برای دختر زیاد دارن 

خواهش میکنم دعا کنید از6تا بچه های آینده ام 4تاشون دختر بشن خواهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اخه فدات این ی نظر سنجی تاپیک مال خانم تهرانیه مدیر سایت واقعی نیس که 

وای عزیزم من نمیشناسم.اتفاقا امروز با یه خاومی همین بحثو داشتم الات تایپیکو دیدم یاد اون افتادم😂😂😂 اقا من معذرت 

ای خوش به حالت پسر. داری دستتو بذار زیر سر من😆❤️

من دوتاپسر دارم سر اولی جاری هام نیومدن دیدنم

سردومی فقط مادرشوهرم وجاری اخریم بعد50روز اومدن اونم جاریم گفت ما به زور آوردیمش.باورتون میشه بدون هیچ دلیلی الکی الکی پسردومم سال پدرشوهرم بچم 40روزش میشد خواهرشوهرم پرسید دختره یاپسره بعدشم رفت تاامسال که 19ماهگی ای عروسی دختر عمه شوهرم عمه هاش برادرزاده شون دیدن همینجوری باورکنید الکی نیومدن وقطع رابطه کروم

بچه ها تا حالا کسی بوده از سرکه برای دختر دار شدن استفاده کرده باشه ولی دختر نشه؟

من استفاده کردم جواب گرفتم البته که اول همه چیز خواست خداست 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

من قبل از بچه دار شدن ته دلم دوست داشتم بچم دختر بشه ولی وقتی حامله شدم فقططط میگفتم سالم باشه وقتی که فهمیدم دختردارشدم خیلی خوشحال شدم 😀 همسرمم خیلی دختر دوست داره الان که خداروشکر دوتا گل دختر دارم میگه اگه سومی هم خواستی بیاری دختر بیار ،یکی از دوستاش چهار تا دختر داره بهش میگفت آدم اگه ده تا دختر هم داشته باشه کمه 😆

خداروشکر الان دیگه مثل قبلا نیست خیلی افکار بهتر و روشن تر شده و دختر و پسر فرقی نمیکنه قبلا اگه کسی هم دلش میخواست دختردار بشه بخاطر افکار بسته و متحجرانه و حرف مردم پا رو دلش میذاشت

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
سلاام خانم‌تهرانی عزیز روزتون بخیر من خودم به تک فرزندی معتقد بودم و یک‌پسر داشتم گاهی فکر میکرد ...

خیلی قشنگ گفتید خدا خواسته؛همیشه میگیم ناخواسته بوده.جملتون خیلی به دلم نشست عزیزم🌹🌹🌹

خدابچه های گلتونو حفظ کنه و درپناه خداباشید🌸

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
چطوریه باید خودت بشوری باهاش؟! کاسنی هم خیلی شنیدم خانون باید بخوره ؟!

آره باید با سرکه خودتو بشوری من با دوش واژینال تخلیه میکردم داخل 

کاسنی رو من استفاده نکردم 

همین سرکه رو استفاده کردم مصرف زیاد کلسیم و لبنیات و رابطه قبل از تخمک گذاری ، البته اینا برای دختردار شدنه

من دوتاپسر دارم سر اولی جاری هام نیومدن دیدنم سردومی فقط مادرشوهرم وجاری اخریم بعد50روز اومدن اونم ...

اهمیت نده عزیزم

مهم اینه که تو. خوشبختی

آدم موفق دشمن زیاد. داره😆❤️

2810