2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دختر دوست داشتم بشه

دوتاشم پسر شد

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون
2805

خانوم تهرانی یه چی میگم قطع دسترسی نکنیااااا راستش منم جون ب جونم کنن عشق پسرم نتونستمم خودمو راضی کنم خیلی هم تو خانواده خودم مورد توجه محبت و مهربونی بودما اما خب چکار کنم جون ب جونم کنن عشقم پسر😥

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

چقدر ناسپاسو کوته فکری که اینجوری حرف زدی میدونی تو این سایت چند نفر دلشون میخود به دار بشنو نشدن؟؟؟حالا که خدا بهت داده انقدر نمک نشناس نباش.من موندم چجوری دلت اومده این تیتر مسخره رو نوشتی رو تایپیکت.مگه خود زن نیستی؟؟؟حداقل به جنسیت خودت احترام بزار

مادرشوهر منم بهم تبریک که نگفت هیچ تازه گفت پسر به درد نمیخوره من دوتاش دارم دختر خوبه دخترای من بدردم میخورن نه پسرام درصورتی که میدونم عاشق پسرن و پسر دوستن  خیلی عوضین دل منو شکستن اگه دختر هم بیارم میدونم بر عکس اینو میگن بهم

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

منو که میشناسید 

توی کانالتونم تاپیکمو گزاشتید

من قربانیه این عقاید پوچ شدم از بس اطرافیانم توی گوشم میگفتن پسر  پسر پسر 

تاوانشو من دادم اما خیلی بد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
چقدر ناسپاسو کوته فکری که اینجوری حرف زدی میدونی تو این سایت چند نفر دلشون میخود به دار بشنو نشدن؟؟؟ ...

جانممممممم؟؟؟؟

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜
2810