2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شوهر من عاشق دختره...بچه اولم پسره خیلی خیلی دوستش داره اما همش میگه کاش دختر بیاری برام یا یک جا دختر بچه میبینه کلی ذوق میکنه الان دومین بارداریمه بزام دعا کنید دختر باشه ...شوهرم زیاد کمکم نمیکنه میگه میدونم تو پسر میاری دوباره خدابخواد خودش نگهش میداره ولی میدونم اگه دختر باشه نمیزاره اب توی دلم تکون بخورا..چه گیری کردم هااااا خوب شک ندارم اینم پسره چون مامانم ۸ تا نوه داره همه پسرن کسی دختر نداره از خواهر برادرهای من ..خانواده شوهرمم سه تا نوه دارن اونام پسرن حالا من چه کنم

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

منکه خیلی خوشحال شدم وقتی فهمیدم دومیم هم دختره😍😍

خودم از تک دختری خسته شده بودم دلم خواهر می خواست

الانم پسرمو باردارم😍دقیقا دوست داشتم دوتا دختر و یه پسر داشته باشم

حرررررف مردم هم اصلا برام مهم نیست

⚘خدایا شکرت❣
خوبه آدم از هر دو جنس داشته باشه اما اگه اولی پسر باشه خیالت برای دومی راحته

نه شما شاید این مدلی باشید من اگه بچه اولم دختر باشه برا دومی خیالم راحته ...مجردم ولی به عشق دختر میخام ازدواج کنم😍

من اصلا جنسیت واسم مهم نیست دخترم رو قد یه دنیا دوست داریم هم من هم شوهرم..دوست داشتم این یکی پسر باشه تا هردو رو داشته باشم..اما غربالگری اول ازمایشش ریسک سندروم رو متوسط زده یود خیلی حاالم بده من قصدم ناشکری نبود فکر کردم اگه از خدا بخوام بهم میده اما همیشه .گفتم اول سالم باشه بعد اگه صلاح دونست پسر😔😔😔😔

اما حالا دیگه نمیخام پسر باشه فقط سالم باشه

خدا جونم مرسی❤
وای خیلی  الان توی تاپیک دیگه گفتم من یه دختر دارم اما از استرس اینکه دومی ممکنه پسر نباشه جرا ...

ول کن بابامنم یه دخترداشتم شوهرم فوق العاده پسردوست همش میگفت دومی بایدپسربشه زدوباردارشدم ودخترشدالان دختردومیم کپی باباشه وشوهرمم عاشقشه هایعنی بشدت وابستشه

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

بچه اول من پسره اما دومی هنوز مشخص نیست اتفاقا من استرس دارم که دختر نشه چون همسرم عاشق دختر دار شدنه منم اصلا توی خانواده ام نوه دختر نداریم دعا کنید برام نی نی من دختر باشه 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
2810