2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

واسه من مهم نیس فقط میخوام سالم باشه و اهل

ولی مثلا برای خانواده همسرم پسر مهمه و جاریم از ترس اینکه دومیم دختر باشه اقدام نمیکنه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏🏻وزن۸۲ وزن فعلی۸۱.۳۰۰ تاریخ۱۵خرداد گروه بنفش

ایشون که نمیگن سالم نباشه، موضوعش جنسیتشه که هرکسی نظری داره،یسری دختر دوست دارن، یسری پسر ،

دلیل نمیشه بهشون گفت بچه ی مریض نداشتی و نمیدونی سلامتش مهمه،یا سقط نداشتی و ازین دست حرفا

من شخصا چون برادر ندارم،عمو ندارم، پدر بزرگ هم ندارم

خیلی خیلی دلم میخواد بچه هام در آینده دو تا پسر باشه

یک تو آزرد مرا...      یک جهان شادم نکرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
واقعن هم سلامتی مهمه بنظر من اونایی که ذوق پسر دارن بیفرهنگن

چرا اینو میگی عزیزم خوب برعکسش هم میتونه باشه که کسی دختردوست باشه ،،،،یعنی کسایی که دختر دوستن با فرهنگن ولی کسانی که پسر دوست بی فرهنگ !!!!!

برای هر کس با توجه به موقعیت زندگیش هست و علاقه اش به یه جنس  .....

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

من در تعجبم چرا جنسیت بچه رو به ادم ربط میدن و سرکوب میکنن مثلا فلانی پسر زاست یا دختر زا وقتی میخوای بارداربشی هیچ چیزی قطعی نیست ممکه ۳تا پسر داشته باشی ۴هم پسر باشه یا بلعکس مگه دست خود ادمه که اینقدر فشار روحی و روانی به ادم وارد میکنن اصلا قابل پیش بینی نیست  خواهرشوهر خواهرم یه پسر دنیا اورداز دست داد دومی هم پسر شد و دنیا اومد همه خوشحال حالا من یه دختر دارم و اینم دختره هر کی میبینه میگه عه بازم دخترتو دختر زایی😞

محتاجم به دعا
من یه دختر دارم....وقتی میخواستم برا دومی اقدام کنم دکتر ازم پرسید اگه پسر میخوای برا خودت رژیم و بر ...

دقیقا منم واسه بارداریم هیچ کاری نکردم حتی شب پاکی پریودیم اقدام کردم اصلا مهم نیست اینچیزا صلاحمون باشه خدا پسر میده صلاحمون باشه دختر فرقی نداره جفتشون میشن جگرگوشه هات

محتاجم به دعا
دقیقا منم واسه بارداریم هیچ کاری نکردم حتی شب پاکی پریودیم اقدام کردم اصلا مهم نیست اینچیزا صلاحمون ...

سلام. شما نینیتون دختره الان؟

من یه پسر ۵ ساله دارم شب  پاکی از پری اقدام داشتم و دو روز بعدش دوباره اقدام کردم . به نظرتون دختر میشه؟

البته برام زیاد مهم نیس مهم سالم بودنشه بعدش هم خدا هر کدوم و صلاح بدونه.

یعنی چی به همسرشون قول پسر دادن،مگه اصلا دست شماست که قول بدید،جنسیت جنین مربوط به اسپرم مرد هست 

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
خخخ اعصاب نداریا! اتفاقا منم سالها به این موضوع فك كردم كه چرا قوم كورد داشتن پسر و بیشتر دوس داره ب ...

عزززیزم جامعه حال و آینده رو ما و بچه های ما میسازن پس یاد بگیریم و یاد بدیم که حداقل خودمون از جنس خودمون حمایت کنیم برای خودمون ارزش قائل بشیم تا این تفکرات و سنتهای غلط شکسته شن

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

2810