2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

واسه من فرقي نداشت بچه اول بود همه جوره شيرين. اما سال قبلش كه جاريم باردار بود برادر شوهرم وقتي فهميد بچه پسره جلوي همه ميگفت بچه پسره خيلي حالم گرفته شد. طوري شد كه من به عنوان زن عمو بچه ناراحت شدم با اينكه برادر شوهرم ١٠ سال از من بزرگتره بهش گفتم ديگه اونطوري نگو بچه تو شكم مادر ميشنوه و اينكه بزرگ ميشه فاميل بهش ميگن بابات خوشحال نبود تو پسر بودي تو روحيش تأثير ميذاره.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنس پسر فقط واسه ایرانیا عزیز نیست

چینی ها از ایرانیا بدترن ،باز ایرانیا اعتقاد به خدا دارن و بعضیا از ترس عقاب خدا  سقط نمی کنن اما تو چین یه آزمایش خون گرون قیمت تو هشت هفته میدن و تا می فهمن دختره سقطش می کنن 

😐😐😐

بین بختیاری ها و عرب ها هم خیلیییی جنسیت بچه مهمه مخصوصا عربا خیلی پسر دوستن...بوده بین عرب ها و بختیاری ها اگه ی زنی بیشتر سه تا دختر داشته مرد این اجازه رو داره ک زن بگیره پسر دار بشه ولی توو عربا خیلی بدتره 

2805

گاهی دیدم بیشتر هم خانم هارو شماتت میکنن که تو نتونستی پسر بیاری یا دختر بیاری.

من فقط از خدا یه بچه خواستم هرچی باشه مهم نیست نعمت مادر شدن برام با ارزشه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

من و همسرم دختر دوست داریم خانواده خودم که پسر میخوان آخه طرف مامانم اصلا پسر نداریم یعنی خودم و خواهرم هستم و دوتا هم دختر دایی دارم و خانواده همسرم هم دختر ندارن یعنی دو تا خواهر شوهرام و برادر شوهرم پسر دارن خیلی دختر میخوان ولی هر چی باشه سلامت به دنیا بیاد هیچی نمیخوام 

من خیلی دوست دارم اگه بچه دار شدم بچم دختر باشه حداقل اولی دختر باشه ولی اگه نباشه مهم نیست ان شاء الله دومی . دختر خیلی خوبه اصلا درک نمی کنم به خاطر رضایت فامیل و دیگران پسر می خواین ، خودتون مهم نیستین؟! دختر براتون مونس می شه. ناز و دوست داشتنی و مونس و همراه . دختر برکت خونست

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

سه سالو نیمه پیش ک شروع کردم ب رژیم پسر برا اولین بچم

خیلی برام مهم بود!!

ولی وقتی همینطور زمان گذشت و حامله نشدم حالم از خودم و افکار احمقانم بهم خورد ک چقد مغرورانه تصمیم تو جنسیت گرفته بودم انگار با خواسته منه😏😐😒

هر جنسی باشه فقط سالم وصالح یا سالم و صالحه!! و عاقبت بخیر باشه

الهی آمین 

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه

من یه دختر چهار ساله دارم ، و امسال ناخواسته باردار شدم، خانواده شوهرم با اینکه تعداد پسر تو خانوادشون زیاده ولی علنا از دختر دار شدن خوششون نمیاد ، چند بار سر این قضیه بینمون بحث شد،تو بحثا کاملن با نظرشون مخالفت میکردم و شروع میکردم به دلیل آوردن که تفکرشون اشتباست، اما ناخوداگاه روی من تاثیر گذاشتن خیلی دوست داشتم بچه دومم پسر باشه،رسانه ها هم به جای عوض کردن این طرز تفکر مسخره بیشتر بهش دامن میزنن، تو فیلم و سریالا زنها رو ناتوان و وابسته نشون میدن و مردا رو قهرمانان مستقل ، زن جنس درجه دوم نشون داده میشه، اینا خیلی مهمه، من از الان دارم سعی میکنم دخترم جوری رفتار کنم که این تبعیض جنسیتی روش اثر نذاره، مثلن انیمیشن هایی که قهرمانش دختره براش میذارم مثل موانا، شیردل، و....

2810