2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست
خانوم تهرانی نی نی یار شیفت شب نمیخواین؟😐 من مورد اکازیون سراغ دارم 😂😂

در حال حاضر نه . متشکرم. البته نی نی یارها از بین کاربران سایت انتخاب نخواهند شد

من ازینکه اولین بارداری اونم در حد معجزه باردار شدم ، از اول همش علایم پسر داشتم و تصوراتم رو پسر بو ...

ای جونمجان دقیقا حستومن میفهممو خواهرم یک پسر داشت بارداری دوم گفتن دختره کلی ذوق کردو اسم گذاشت تو هفت ماهگی گفت پسره خیلی ناراحت بود، شمام تا قطعی شدن جنسیت نینی گلتون صبر کنیدو عزیزم چیزی نمونده

دنیام=شوهرم+دخترم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من به شخصه کاربری رو سالها پیش در یکی از نمایشگاه های مادر نوزاد و کودک از نزدیک دیدم که میگفت کلاس های آمادگی بارداری می خوام شرکت کنم و رژیم برای پسر دار شدن. شوهرم گفته اگر بچه دوم پسر نباشه طلاقت می دم. 

بعد از این همه سال هنوز این حقیقت تلخ رو باور نمی کنم.

ای جونمجان دقیقا حستومن میفهممو خواهرم یک پسر داشت بارداری دوم گفتن دختره کلی ذوق کردو اسم گذاشت تو ...

آره دقیقا ، خیلی از سردرگمی بدم میاد حالا این نی نی ما هم بازیش گرفته ، میدونه ما ذوق داریم ما رو سر کار میذاره ، از همون اول که علایمش با احتمال سونوش جور در نیومد تا الان ، اینقدر چیزای متضاد میبینم کلافه شدم ، قشنگ منو باباشو سرکار گذاشته خودش اون تو حال میکنه دیگه 😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من به شخصه کاربری رو سالها پیش در یکی از نمایشگاه های مادر نوزاد و کودک از نزدیک دیدم که میگفت کلاس ...

واه؛چ بهتر ادم باید ازهمجین پدر بیلیاقتی جدابشه پسرم شد یکی تربیت میشه مث خودش همون بهتر جداشن تادومی نیومده

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

شوهرم دختر دوستداشت برای من مهم نبود غقز سلامتیتش مهم بود وشوهرم در ظاهر اینو میگفت

آخه چهارتاخواهرزاده پسرداره و یک دختر همش چسبیده به اون دحتره بیشتر رنج میکشم وقتی فهمیدم بچم پسره ب ظاهرخوشحال شد

ولی یک شب پیاماش خوندم به همه پیام داده بود دخترمیخواستم دختر نازه و..،،،......ازهمون موقع بدجور دلم شکست ازش یک غم سنگین اومد تو قلبم

حرکاتشم مشخقه مثلا یک شب از درد کمر زیر دل بیمارستانی شدم دکتر اورژانسی واسم سونو نوشت در انتظار نوبت بودیم ساعت دو شب یهو یک دختر بچه چهارساله با مادرش تو بیمارستان بود رفت از مادر دختربچه پرسید ک لباسش ازکجا گرفته که فردا صبح بره واسه خواهرزادش بگیره

هرکی بجا.شوهرم بود از استرس.میمیرد.دعا میکرد بچس سالم باشه نه اینکه نصف شب دنبال مدل لباس برا خواهرزادش باشه

همیشه غم دارم از این حرکاتش دلم میخواد وقتی بچم دنیا میاد اونقدر پشتیبانم بشه که اینطور غم ها رنجم نده

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  
خخخ اعصاب نداریا! اتفاقا منم سالها به این موضوع فك كردم كه چرا قوم كورد داشتن پسر و بیشتر دوس داره ب ...

مختص به یک قوم خاص نیست، رواج این طرز تفکر بیشتر از اینهاست، حتی تو کشور چین هم از بس سقط جنین دختر داشتند که تعادل جمعیتی‌شون به هم ریخته.

منم موافقم که هر چی جامعه مردسالارتر باشه تمایل پدرومادرها به داشتن فرزند پسر بیشتره چون میدونن که دخترها در چنین جامعه‌ای آزار بیشتری می‌بینند.

2810