2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزارید تجربه خودمو بگم به دلایلی رژیم پسر دار شدن گرفتم (من عاشق دختر بودم و هستم ولی دلیل داشت رژیمم)بعده رژیم باردارشدم از همون اول تا دوماه دردهای وحشتناک میکشیدم میگفتن داره سقط میشه بعدش هماتوم و جفت پایین سرویکس کوتاه و انقدر مشکل داشتم ک از ته دل میگفتم فقط سالم باشه هرهفته باید سونو میشدم تا ببینن زندست یا ن هیچ وقت هییییچ کقت تو دوران بارداری حتی فه فکرمم نرسید ک این بچه جنسیتش چیه سونو انومالی ک رفتم داشتم فکرمیکردم خدا کنه هماتومم دفع شده باشه ک دکتر خودش گفت خب جنسیتشم پسره!

من همون موقع یاد گرفتم جنسیت ابدا مهم نیس فقط و فقط سالم باشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام دوستان عزیز

کاربران صمیمی

بنده همیشه در کنار نی نی یارهای عزیز در فروم هستم . پست نگذاشتن دلیل بر نبودن من نیست. همیشه در خدمت  کاربران خوب هستم . 

2805
چرا مگه پسر تخم دو زرده میذاره 

خخخ اعصاب نداریا! اتفاقا منم سالها به این موضوع فك كردم كه چرا قوم كورد داشتن پسر و بیشتر دوس داره بزرگ كه شدم دیدم تو جامعه مرد سالاری هستم راحتی و آسایش مردها بیشتره هر كاری كنن میگن پسره خب چه عیبی داره جوونیه! قانونا بیشتر به نفع اوناست تو زندگی پیر نمیشن نه زایمانی نه بارداری! نه كار خونه! یه خرجی میدادن قدیم اونم جدیدا میگن وضعیت خرابه زنم باید كار كنه كم خرج بشه! خخخ 

سلام دوستان عزیز کاربران صمیمی بنده همیشه در کنار نی نی یارهای عزیز در فروم هستم . پست نگذاشتن دلی ...

ای جونم 

حالا یه بوس بده خاله😄😄😘

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

از قدیم گفتن اونی که در رو روی پدر مادر باز میکنه دختره دختر پسر رو تا زنش بدی میره دنبال ک و ن زنش و خانواده زنش همونجور که ماها شوهرامونو اسیر کردیم پس این دختره که برای ادم میمونه و دلسوزا پدر مادره کاش بچه من دختر باشه اگرم این پسر بود مهم نیس ولی بعدی دیگه دختر باشه چون دختر دلسوزه مادرشه نه پسر 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام دوستان عزیز کاربران صمیمی بنده همیشه در کنار نی نی یارهای عزیز در فروم هستم . پست نگذاشتن دلی ...

خانوم تهرانی نی نی یار شیفت شب نمیخواین؟😐

من مورد اکازیون سراغ دارم 😂😂

خخخ اعصاب نداریا! اتفاقا منم سالها به این موضوع فك كردم كه چرا قوم كورد داشتن پسر و بیشتر دوس داره ب ...

متنفرم از پسر دوستا مگه پسرا چی دارن اصلا اگه زن نباشه همون به اصطلاح مرد چجوری میخاد ادامه ی نسل بده

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خب نگفتی جنسیت چی بوده حالا

دوست عزیز این موضوع مشکل من نیست. یکی از معضلات زوج ها رو مطرح کردم. شما اگر تجربه ای دارید حتما بگید بعضی از تجربه ها واقعا سازنده است

2810