2777
2789
عنوان

زمانیکه من ماه نهم بارداری بودم جاریم پدرش فوت کرد بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مطمعنی دنبال داستان ساختنم؟؟؟؟میگم ما ک اینقد احترام گذاشتیم چرا بی عرضه بازی درمیارن

عزیزم نیمد بچت ببینه و تبریک نگفت اصلاااا اهمیت نده به وقت و موقعش مثل خودش باش..چرا دیگه داستانش میکنی برای خودت...بی اهمیت ترین ادم زندگیت الان جاریته

اره من دیگه کاریشون ندارم

هیچوقتم از بدیشون پیش همسرت نگو بیخیال باش ولی رفتارتو عوض کن مث خودشون رفتار کن شوهرت گله کرد بگو من عادیم مث همیشه

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

منم ی جاری دارم نوبره بچه من کوچک بود محلش نمیزاشت ولی جلومن بچه ی غریبه رو میدید بغل میکرد بوس میکرد ناز میکرد مثلا میخواست من حرص بخورم خودش بچه نداشت من برام مهم نبود میگفتم بزار خوش باشه اینجوری

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
هیچوقتم از بدیشون پیش همسرت نگو بیخیال باش ولی رفتارتو عوض کن مث خودشون رفتار کن شوهرت گله کرد بگو م ...

ببین اگه از بدیشون نگم شوهرم فک میکنه من هالوام نمیفهمم کاره خودشو ادامه میده..الان پسرش تو شهر ما سربازه باز شوهرم منو مجبور کرد ی بار غذا بردیم براش ی بارم میوه و هله هوله خریدیم براش چن بارم هی زنگش میزنه میگه بیا خونمون اصلا خودم میام دنبالت میگه باشه میام ولی نمیاد دیگه کم مونده شوهرم خودشو بکشه براشون..

اره بابا ۴تا بچه داره بزرگن دیگه دوتا دختر دوتا پسر..مال من دوتا دختر

وا گفتم حالا داره حسودیه چیو میکنه 

ولش کن بزا بره ب درک پیش شوهرت هم هیچی نگو چون بیشتر طرف اونارو میگیره عین خودش باش همین براش بزرگترین فحشه

2810