2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

ادمیزاد هرچه رو نداشته باشه میخواد ذاتشه دست خودش نیست حتی اونا که وانمود میکنند.ولی یه سری ادما هنوز با افکار قدیمی هستن که پسر رو بیشتر قبول دارن ومیگن تداوم نسل ما با اونه.البته قدیما پسر نان اور خانواده بود ولی الان اکثرا بیکار و سربارن.هنوزم یه سری وقتی بچت میفهمن دختره میگن اخی اشکال نداره سالم باشه😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشيد ك ميپرسم خانوم تهراني كي هستن؟؟؟يه كاربره معمولين؟؟

رییس نی نی سایته

من یه دختر لوس بودم ک از امپولای موقع سرماخوردگی میترسیدم قرص شربت رو مامانم بزور میریخت ته حلقم ولی از ۱۹ سالگی درگیر ام اس شدم ویهو کلی بزرگ شدم توکل ب خدا و توسل ب حسین زهرا برام معجزه کرد بارداری عالی زایمان طبیعی عالی  بچه سالم همسر خوب خدا نعمت رو درحق من تمام کردحالا فقط یه جفت میخام برا بچم ک تنها نباشه دعام کنید 
2805
وااا چه افکار پوسیده ای خجالت اوره واقعا شما قبل ا بچه دار شدن  باید یاد می گرفتید پدر و مادر & ...

😂😂😂😂.مدیرسایتن ایشون.از اون طرف فرار کن🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

وااا چه افکار پوسیده ای خجالت اوره واقعا شما قبل ا بچه دار شدن  باید یاد می گرفتید پدر و مادر & ...

سیمکارت جدید داری؟اگه نداری جور کن بدردت میخوره

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

کی گفته هر کی پسر دوست داشته باشه بی فرهنگه من بچه اولم دختر و شدیدا دوست دارم دومی پسر باشه و تمام سعی خودمو دارم میکنم چون من هر دو جنس رو دوست دارم داشته باشم اگه اولی پسر بود صد در صد الان واسه دختر تلاش میکردم

فقط

فقط

فقط

سلامتیش

من یک دختر ماه دارم و الان باردارم یکم چون هر دو جنسیتو داشته باشم پسر داشتنو تجربه کنم دوست دارم پسر باشه و بخاطر همسرم چون یدونس و پشه همدم پدر. ولی اگر دخترم بشه هردومون رو چشمامون میذاریم قدمشو میشه فرشته دوم خونمون.

بخدا فقط سلامتیش مهمه خدا میدونه چقدرکه سختی میکشن کسایی که بچشون کوچکترین مسئله ای داره از نظر سلامتی

دنیام=شوهرم+دخترم  

من ازینکه اولین بارداری اونم در حد معجزه باردار شدم ، از اول همش علایم پسر داشتم و تصوراتم رو پسر بود همه هم همینو گفتن بهم ولی تو سونو بهم گفت دختره ، گرچه هنوز آنومالی نرفتم، من از گیج بودن ناراحتم نه از جنسیت ، از بلاتکلیفی ناراحتم چون همچنان خیلی ها بهم میگن پسر داری و تا آنومالی صبر کن و لباس و سیسمونی نگیر ، خب دوست دارم برم خرید ... ذوق دارم برای این انتظار دیرینه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
2810