2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55214 بازدید | 451 پست
كاش دختر زايى من به شما ميرسيد من دو تا دختر مدرسه اى دارم سومى هم دختر باردارم 😞😞

همسرتون مقصر هست 😮😐 زن xx مرد xy موقع تشکیل جنین از هر کدوم یکی میاد زن در هر صورت x میاد ، این وسط مرد هست که y  بیاد یا x ، پس اصطلاح دختر زایی پسر زایی برای زن غلطع😇 شوهرتون دختر زاست ینی باعث دختر میشه 😂تو سر اوون غر بزنین ، نه خودت گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم پسر و دختر فرقی نداره مهم صالح و سالم بودنش

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 
شما از فقر فرهنگی کشیدین پسر هم دیدم گفتن عرضه نداری کار نداری بی مسیولیتی پول نداری ، زن بهت نمیدن ...

بله ولی همشونم ادعای بافرهنگی میکنن حتی همینجا به من توهین کردن گفتم حتما دختربودی خراب بودی که اینهمه کشیدی

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂
https://www.instagram.com/p/B1yo1_tgkhp/?igshid=1wr6ng9aw3902

🙏🤲

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

سلام سلام سلام

خیلی ها نمبدونن کادو چی و از کجا بگیرن..! 

خیلی ها حال اینکه بخوان برن تو بازار و دنبال کادو بگردن ندارن

خیلی ها دنبال کادوهای ارزان و شیک و باکیفیت هستند 

خب... 

فروشگاه اینترنتی باماکادو همه این راه ها را برای شما آسان کرده است

ما در این فروشگاه بهترین محصولات کادویی را با بهترین کیفیت و تنوع محصول و با بهترین و نارلتربن قیمت ها در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

فروشگاه اینترنتی باماکادو http://bamakado.ir/

از خریدتان پشیمان نخواهد شد.

خب ما كوردیم هر چقدرم ادای روشنفكرا و در بیاریم در نهایت هممون پسر دوستیم

منم كوردم دليل نميشه جمع ببندي خونواده همسر من دست به دعان من بچه م دختر بشه خودشون سه تا پسر دارن به اميد دختر ديدن نميشه از ترس پسر دار شدن دوباره عمل كردن ... خواهر من رژيم گرفت كه دختر دار بشه ... 

منم كوردم دليل نميشه جمع ببندي خونواده همسر من دست به دعان من بچه م دختر بشه خودشون سه تا پسر دارن ب ...

دقیقا ما هم کوردیم 

من یه پسر دارم و الان خانواده خودم و همسرم و خود همسر و پسرم و من دست به دعاییم اینیکی دختر باشه..یعنی اونقدر همه منتظرن و دوست دارن دختر بشه که من موندم پسر شد چی بگم.ایشالله هر چی خیره برای هممون پیش بیاد ..ولی خوب همه مثل هم نیستن ومن تو اطرافیانم هستن اونایی که عشق پسرن و این واقعیته اما نه مثل قدیما..

2810