2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55214 بازدید | 451 پست
سلام به همگی دوستان من باردارم و توی  ۹ هفته هستم خداروشکر میکنم که بعد از ۲ سال باردار شدم ( ن ...

سلام ،من تاپیک سال گذشته شما رو خوندم خیلی جالب بود راجبه پیاز درمانی بود اونموقع 9هفته باردار بودید خواستم بدونم جنسیت بچتون چی بود؟،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای بارداری اولم اصلا برام مهم نبود جنسیت و پسر شد..حالا دومی رو ناخواسته باردار شدم و آرزومه دختر باشه..دست خودمم نیست همه میدونن چقدر دختر دوست دارم ..همه علائمم به پسر می خوره ولی همش میگم خدایا تو که خودت خواستی بهم بچه بدی لطفا این دختر باشه یکی از اون فرشته های مهربونت..نمی دونم اگه یه روز برم و بفهمم پسره عکس العملم‌چیه فک کنم ناراحت بشم ولی باز می سپرم بخدا چون اون خودش صلاح بنده هاشو بهتر می دونه و اگه پسر باشه قطعا عاشقانه دوسش خواهم داشت مثل همین پسرم..

من برای بارداری اولم اصلا برام مهم نبود جنسیت و پسر شد..حالا دومی رو ناخواسته باردار شدم و آرزومه دخ ...

پسر من همش میگه من آبجی میخوام .. بخاطر اون دوست دارم دختر بشه .. مامانمم ده سال پیش رفته سه دست لباس دخترونه گرفته همش میگه کی دختر میاری اینارو تنش ببینم😁 میلم بیشتر به دختر ولی هردو رو دوست دارم .. ولی چون برادر بزرگتر دارم و خیلی حامی منه همیشه دوست داشتم بچه اول پسر بشه دومی دختر درست مثله من و داداشم

پسر من همش میگه من آبجی میخوام .. بخاطر اون دوست دارم دختر بشه .. مامانمم ده سال پیش رفته سه دست لبا ...

آره دقیقا منم یه برادر بزرگتر دارم و همیشه حامی من بوده ..ایشالا ادل سلامت باشن بعد اگه خدا صلاح میدونه دختر بده بهمون

قول داده بودن؟؟؟ یعنی چی؟؟؟ جنسیت رو مرد تعیین میکنه ! غیر از این هم سلامتی مهمه... جنسیت اصلاً اهمیت نداره! برای ما که اینجوری بود!

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است

وقتی حتی یه نفر تو این تاپیک بدون ملاحظه ی مشکلات و شرایط دیگران، بگه اونی که پسر بخواد بی فرهنگه، دیگه کسی جرات میکنه راحت بگه بله منم با چنین موضوعی درگیر هستم آیا؟؟؟؟؟

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

عزیزم من تجربه ی دوتابارداری دارم دوتاپسر شکم دومم عاشق دختربودم اصلا به خاطر دختر باردار شدم بعداز سونو که تشخیص پسر داد تایکماه افسرده بودم گریه میکردم حتی گاهی به سقط فکرمیکردم اما دیگه شده بود وچاره ای نداشتم گذشت وبچه به دنیا اومد اینقدرشیرین وماه بود که اصلا یادم رفت چی میخواستم الان هم دخترمیبینم دلم ضعف میره امااین پسردومم اینقدر بامحبته مثل یک دختر باعاطفه ست خیلی ازخدا شاکرم وازافکارقبلم شرمنده وپشیمون

عزیزم من تجربه ی دوتابارداری دارم دوتاپسر شکم دومم عاشق دختربودم اصلا به خاطر دختر باردار شدم بعداز ...

الان منم مثل شما عاشق دخترم اما همش میگم اگه پسر سد..چون یه پسر ماه دارم دوست دارم دخترم داشته باشم ..دست خودم نیست.خیلی استرس دارم 

من دختر دوست داشتم دخترم شد بچم 

اما اگه پسر میشد شاید اون لحظه ناراحت میشدم چون واقعا حسی نسبت به پسربچه ها ندارم اما نمیدونم شاید اگه گیرم بیاد نظرم برگرده

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
2810