2777
2789
عنوان

بالاخره جنسیت جنینم رو فهمیدم اما اصلا خوشحال نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 55213 بازدید | 451 پست

سایت درباره کودک زیاده اما من یه سایت پیدا کردم که حتی 1 دونه ام تبلیغ نداره و تمام مطالبش رایگانه

یه عالمه مطالب درباره کودک داخلش هست.

حتما سر بزنین

قصه صوتی کاملا رایگان

مقالات تربیتی کارشناسی شده

قصه شب

یه عالمه ویدیوی آموزشی کاملا رایگان

...و کلی مطالب جذاب دیگه

منم با شنيدن اين موضوع كه جسيت بچه ام چيه ناراحت شدم...چون يه بچه پارسال از دست دادم و دوست داشتم جنسيت اين يكي هم مثل اون باشه كه يه كم اروم بشم...هيچكس اين حسو نميفهمه... نميدونم چيكار كنم حالم خوب بشه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عاشق پسر بودم دروع نمیگم ولی شوهرم براش مهم نبود چون بیشتر خانوادش دختر دارن ولیخودمم نه تا این حد ک اگر بچم دختر شد دق کنم فقط دوست داشتم پسر داشته باشم از همون مجردیم تو حاملگیم بهم گفتن سر بچت بزرگه بخدا انقد ترسیدم فقط دعا کنید ک بچتون سالم باشه خدا بهم ی پسر سالم داد و ازش ممنونم ناشکری نکنید

من عاشق پسر بودم دروع نمیگم ولی شوهرم براش مهم نبود چون بیشتر خانوادش دختر دارن ولیخودمم نه تا این ح ...

خدارو شكر كه هموني شد كه ميخواستين....

من كه سر اون بچم اينقد دردكشيدم و ناراحتي و بارداري وحشتناك اخرشم از دستش دادم... كاش من هم هموني ميشد كه ميخواستم... 

2805
منم با شنيدن اين موضوع كه جسيت بچه ام چيه ناراحت شدم...چون يه بچه پارسال از دست دادم و دوست داشتم جن ...

عزیزم‌منم دقیقا مثل شما انتظار داشتم پسرم دوباره برگرده پیشم اما نشد چون فقط بعد فوتش دادن بغلم حسرت بعل کردنش رو داشتم وقتی از ازمایشگاه ژنتیک زنگ زدن و گفتن بچتون دختره و سالمه یکم شوکه شدم چون مطمئن بودم خدا دوباره پسرمو بهم برمیگردونه اما وقتی به این فکر کردم که خدا دوباره بهم لطف کرده و لایق مادرشون دونسته درصورتیکه اصلا میتونست دوباره بهم بچه نده و یا اینکه دوباره بچم بیمار باشه خداروشکر کردم پسرمم تو قلبم همیشه زنده است 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وقتی خواهر شوهرم با یه جعبه شیرینی خامه ای اومد و به همه گفت بچش دختره پدر شوهرم اخم کرد و گفت دختر؟ ...

ولی چقدر بد 

من همیشه میگم خیلی خوشبختن اونایی که هم دختر دارن هم پسر..بچه اولم پسره و آرزومه این دومی دختر باشه

البته کمی فرق که میکنه ...دختر دارشدن بهتره وهیچکس هم نمیتونه انکار کنه چون واقعیته...هرکی دختر داره جاش وسط بهشته...نی نی من هنوز معلوم نیست

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
2810