2777
2789
عنوان

من بدجنسم ایا

37 بازدید | 2 پست

شوهرم یه خواهر زاده داره پدر مادرش جدا شدن و پیش مادرش زندگی می‌کنه خونه پدر شوهرم اینان

منم عقدم 

چند وقت پیش گوشی شوهرم دستم بود رفتم تو پیاماش دیدم جاریم پیام داده یکسره برای قرض کردن پول بچم مریضه و...

بعدش رفتم تو پیامای خواهر زادش دیدم همش نوشته دایی اومدی سرراه یه چیزی بخر

یه چیزی برام میگیری

دایی هوس یه چیز خنک کردم 

دایی یه ساندویچ میگیری

دایی سیب زمینی میگیری 

امشب تو فروشگاه بودیم داشتم خرید میکردم برای عصرانه و یه سری لوازم شخصی مثل شامپو و... 

خواهرش زنگ زدم سرراه اومدی یه ساندویچ سرد برای پسرم بگیر

من سعی کردم خیلی عادی باشم ولی همسرم رفت تو خودش حتی خیلی‌ سرد جواب خواهرش رو‌ داد 

بعدش رفتیم کافه گقتم چته گقت هیچی گفتم بگو گفت الان میگی چه برای خواهر زادش خرج میکنه 

گفتم نه من اصلا همچین فکری نکردم گفت خودت حساسم کردی 

آخه چندبار گقتم بهش 

ما قراره تو یه آپارتمان باشیم گفتم باید حریم ها حفظ بشه و مثلا خواهر زادت هروز نیاد اونجا من میخام راحت باشم

میترسم این سو استفاده هاشون بعدا هم که دیگه پیش اونا زندگی نکنه ادامه دار باشه زنگ بزنن سرراه یه ساندویچ بیار برای پسرم و....

نمیدونم من زیادی حساسم بنظرتون ؟

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘

سخت نگیر.... همینکه درین حد بهش تذکر دادی دیگه خودش رعایت میکنه

الان نصف بیشتر حقوق شوهر من میره برای قسطای خونوادش.... من اوایل دوس نداشتم الان دیگه مهم نیس برام چون دوسش دارم اونم دوسم داره...

یه مشاوره برید چون قراره تو ی خونه باشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.