2777
2789
سلام مامان خانومای گل

میشه بگین نینی تون چند وقتش بود و سفرتون کاری بود یا تفریحی؟ و اینکه فکر می کنین اگه بخواین برنامه سفر بریزین بهتره که این سفر تو چند ماهگی نینی باشه؟

من نینیم الان 2 ماه و نیمه است و تااردیبهشت که میخوام برم 6 ماهش نموم میشه .راستش دو تا گزینه برای سفر پیش رو دارم که امیدوارم تو تصمیم گیری کمکم کنید:

1- نینی رو با خودم ببرم ...که واقعا نمیدونم در اون صورت بهم خوش میگذره یا نه . البته نینیم آرومه ولی همش میترسم تا اون موقع شیطون و اذیت کن و بیخواب بشه. چند تا تجربه این جوری تو اطرافیان دیدم ولی خوب همه بچه ها هم مثل هم نیستن. شما هم تجربه خودتونو بگین.
2- نینی رو بسپرم دست شوشو (چون اون نمیتونه بیاد ولی خودش گفته برای یک هفته که مدت سفر من هست میتونه از یچه مراقبت کنه)

منتظر شنیدن نظراتتون هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون پرستو جان
ولی من بیشتر سفر تفریجی مد نظرم بود و اقامت توی هتل و ....واقعیت اینه که به خاطر تولد کوچولوم ماههاست که خونه نشینم و بعدش هم که باید برم سر کار . کارم هم خیلی سنگینه. واقعا به این سفر احتیاج دارم. امانمیدونم با نی نی چیکار کنم و کدوم راه حل مناسب تره. الیته خداروشکر شوشوی من از پس انجام کارهای نینی برمیاد چون الان هم خیلی کمکم می کنه ولی اگه بتونم ببرمش که خیلی بهتر میشه....
2805
ALBATE SAFAR BA NINI 6 MAHE YEKKAM FARGH MIKONE CHON AN MOGHE NINI TAZE MIKHAD RAH BIOFTE VA BA NINI 2 MAHE ASLAN GHABELE MOGHAYESE NIST AGAR SAFARE TAFRIHI MIKHAY BERY AGE BEDONE HAMSARET HASTI KHOB BACHE RA BEDE NEGAH DARE MAN HAM VAGHTI DOKHTARAM BABY BOD VA BE IRAN MIAMADAM MIDADAM MAMANAN NEGAH DARE VA BA HAMSARAM MIRAFTIM MASALAN KISH ALBATE BARAYE 2 YA 3 ROUZ
دوست عزیز به یک نکته مهم هم توجه کن که نی نی شش ماهه یعنی بچه ای که تازه شروع کرده به خوردن غذا و غذاهاش مخصوصه مثل فرنی و حریره و سوپهای خیلی ساده و نمیتونی اونموقع بهش غذاهایی رو که خودت میخوری بدی یا باید غذای آماده مخصوص بگیری یا اینکه برات خیلی مشکل میشه تهیه کردن غذاش البته این نظر منه
مامانا من این تاپیکو باز کردم که باهام همفکری کنین و مثلا بگین که تو چند ماهگی نی نی تون کمتر اذیت می کرد مثلا من میتونم بگم ماه سوم تا جایی که من تجربه دارم بهتر از ماههای اول و دوم بود ولی آیا این روند لزوما صعودیه؟

نازنین و نسترن جان من نگفتم تنها میرم گفتم شوشو نمیاد که اونم به دلیل کارشه و نمیتونه از این جور سفرها بیاد.....و در ضمن نگفتم که نینی رو نمی برم این تاپیک رو باز کردم که اونایی که تجربه دارن بیان تو و راهنماییم کنن در مورد این موضوع.