2777
2789
عنوان

خانوما سیسمونی اینا رو خریدم چی کمه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مشکل جا دارم !کوچیک و کاربردی میخوام 

همه میگن تخت خودتوجمع کن ولی اخه جمع کنم کجابذارم حیفه بچه هم که توتخت درست حسابی نمیخوابه انشاالله تابزرگ شه یه دوخواب میخریم 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
اینم گزینه خوبیه تاچندوقت توش میشه خوابوند؟؟ ببخشیددوستم انقدسوال میکنم ولی جام کوچیکه دنبال یه چیزک ...

تا سه سال راحت جا میشه مگه اینکه نی نی خیلی قد بلند باشه. این چه حرفیه عزیزم منم چون مستاجرمو همین مشکلو دارم اینو گرفتم به نظرم به درد میخوره

تا سه سال راحت جا میشه مگه اینکه نی نی خیلی قد بلند باشه. این چه حرفیه عزیزم منم چون مستاجرمو همین م ...

ببخشید سوال میکنم میگم شما لباس واسه فصل سرما چن تا گرفتین ؟کدوم مدلا 

همه میگن تخت خودتوجمع کن ولی اخه جمع کنم کجابذارم حیفه بچه هم که توتخت درست حسابی نمیخوابه انشاالله ...

اگه از این کوچیکتر بخوای بگیری نهایت تا یه سال جا میشه خوبیه این اینه که وقتی بچه به چهار دستو پا رفتن افتاد میتونی بذاری تو پارکش به کارت برسی

تا سه سال راحت جا میشه مگه اینکه نی نی خیلی قد بلند باشه. این چه حرفیه عزیزم منم چون مستاجرمو همین م ...

مرسی عزیزم باحوصله جواب میدی😘😘😘😘

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
ببخشید سوال میکنم میگم شما لباس واسه فصل سرما چن تا گرفتین ؟کدوم مدلا 

من فقط چندتا لباس تو خونه واسه همون موقع که دنیا میاد گرفتم شوهرم گفت بذار دنیا بیاد سایزشو ببینیم بعد بگیریم ترسیدم بگیرم بچم درشت باشه اندازش نشه بمونه رو دستم

ممنون عزیزم !آخر شهریور !بادی چه جوریه ؟عکس نداری برام بزاری ؟

بین برای پاییز بدردش میخوره تو نت نگاه کن عکس ندارم سایز ۲ بخر بادی چون زیرش دکمه داره باید یک سایز بزرگتر باشه تا بچه ازیت نشه

حال من حال اسیریست ک هنگام فرار     یادش امد کسی منتظرش نیست و نرفت💔