من سال 75 یکی از عمه هام رو ، سال 89 یکی از خاله هام رو و سال 91 پدرم رو بخاطر این بیماری از دست دادم. پدرم عمرش رو کرده بود و خدا رو صد هزار مرتبه شکر زمین گیر شدن و درد سختی که داشت کمتر از 2 ماه بود. ولی عمه و خاله ام
برای خاله ام که یک فامیل دست به دعا شده بودند که خدایا راحتش کن. یکسره هم به من میگفت شیرین منو ببر دکتر خودت
نمیدونم این مریضی چی هست که درمانی هم نداره. خیلی به سختی میشه کسی رو دید که درمان شده. در حد اینکه معجزه برای این افراد صورت گرفته باشه. ولی خدایا کسی رو گرفتار نکن.
بهاره جون راجب آمپولی که گفتی که خیلی هم پرهزینه است، این آمپول رو یکی از بستگان خواهرشوهر من مصرف کرد و بدتر شد. یعنی روی سیر بیماری تاثیر گذاشت و اون رو کند کرد ولی در عین حال انگار که با چاقوی کندتری گردن کسی رو بریدن. نمیدونم شاید روی مامان شما اثر داشته باشه چون بالاخره آدمها با هم متفاوت هستند. من هم حرف بهار رو میزنم. اول که براشون دعا میکنم معجزه ای در حقشون صورت بگیره و دوم اینکه ازت میخوام ازش لذت ببری. نانای گل من رو هم ببوس.
بهاره جون این وبلاگ رو بخون. یکسری از اسامی رو حذف و یا مختصر کرده ولی واقعیت محض هست. البته یک مقداری متعصبانه و گاهی اوقات بی منطق یکسری مسائل رو مطرح کرده ولی واقعا تعمق برانگیز هست.
http://undermyskin.persianblog.ir/post/308/