2777
2789
عنوان

بچه متولد 20 شهریور 92 با بچه مهر 91 تو یه کلاس قراره بشینن ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 64 پست
٩،١٠ ماه نميشه حداكثر شش ماه زركتر ميشه نيمه ي دوم ٩٠ با نيمه اوليه ٩١ ميره مثال بود

مثلامن آبان 75بودم ازهمکلاسیم که شهریور76بود10ماه بزرگتربودم

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔

پسر داداش من متولدشهریور نوده امسال میره کلاس دوم عمه قربونش بره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اینکه قانون نیست 

میتونید بزارید پسرتون 7 سالش کامل بشه بعد بره مدرسه

اتفاقا اموزش پرورش هم خوشحال میشه که بچه 7 سال تموم بیاد مدرسه و نه 6 سال تموم

متاسفانه این فرهنگ جامعه ما بوده که خوشحال بودند بچشون نیمه اولیه و زودتر میره مدرسه...وگرنه اصلا قانون نیست

و متاسفانه ما فکر میکنیم درایم به بچه لطف میکنیم که یه سال برنامه هاشو انداختیم جلو یا خودمون احساس باهوشی بهمون دست میده که فک مکینم حالا که باهوشه خب پس 6 سالگی بره

پختگی روانی فقط و فقط با کامل شدن سن در هر مقطع به دست میاد..مثلا دختر 18 ساله ای که عروس میشه و خیل عاقل و فهمیده است بنظرمون باهوش تر از دختر 30 ساله اییه که تازه عروس میشه و جنگولک باز یدر میاره

در حالیکه اون 18 ساله فقط داره به خودش فشار میاره و همه اینها میشه نارضایتی از خودش و زندگی که معلوم نیس کی میفهمه اینو

به هرحال استرس به خودتون و بچه وارد نکنید