2777
2789
عنوان

بچه متولد 20 شهریور 92 با بچه مهر 91 تو یه کلاس قراره بشینن ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 64 پست

من که بچه م نیمه اولیه , اونم آخرین روزها ش . اگه بره مدرسه از همه کوچکتره . ولی من تصمیم دارم سال بعدیش ثبت نامش  کنم . 

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه  هفت سالگی کلاس اول میره ...الان با این توصیف پسر من 5 سالگی  میره پیش 6 سالگی هم میره کلاس اولاخه خیلی ستمه

یادش به خیر بچگیا درسته خیلی چیزا نبود اما همیشه آرامش بود
گیرایی یه بچه ده ماه بزرگتر خیلی بیشتره  تا یه بچه کوچتکر ..

نه اصلا اینطور نیست من خودم شهریور ی هستم .خیلی هم خوب بودم .هستن بچه هایی که تو 2سالگی از یه بچه 7ساله هم باهوش تر و گیرا تر هستن.برادر خودم بهمنی بود کلی مشکل داشت البته پیش نرفته بود

من متولد ۳۰ شهریور بودم وهمیشه کوچکترین عضو کلاس ولی راضی بودم شاید تا دوم یا سوم ابتدایی این اختلاف ...

اصلا برای یه بچه به چشم نمیاد مثل من.اگه ما بزرگترا یه جور به بچه تلقین نکنیم تو کوچیکتری کمتر می فهمی و ضعیفی.!!!!!

اگه برای راحتی خودتون میخواید یه سال دیر تر بفرستید خیلی تنبلید 😁 بالاخره که چی.ولی اگه در توان بچتون نمیبینید پس متاسفم که آنقدر مادرهای الان بچه ها رو دست کم میگیرن😳 چه وضع بابا سوسول بار میارید هی همه جا وای کوچیک وای سختشه.من که انشالله مرد بارش میارم😍

نه اصلا اینجور نیست که بچه های نیمه اولی کم بیارن. چون مثلا برای کلاس اول ، درس ها طوری طراحی شده که در سطح گیرایی بچه های نیمه ی اول باشه. حالا اونایی که نیمه ی دوم هستن شاید راحت تر مطالب رو بگیرن ولی لزوما اینطور نیست.

من خودم متولد ۳۰ شهریور هستم و همیشه توی کلاس از همه ی بچه ها کوچکتر بودم. ولی توی همه ی سال ها نفر اول کلاس بودم و دوره ی راهنمایی و دبیرستانمو هم تو مدرسه نمونه دولتی خوندم. 

اخه پسر من خیلی خجالتیه  اصلا اجتماعی نیست

بچه با بچه فرق می کنه 

پسر اول من متولد تیر ماهه . وقت مدرسه ش که شد هی خودش سعی می کرد هر جا چیزی نوشته شده بخونه و هی سوال می کرد و اصلا دیگه نمیشد تو خونه نگهش داشت .اما پسر دومم جثه ش کوچیکه . رشد زبانی و مفاهیمش هم کندتر بود برای همین با سال بعدیها می نویسمش

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
٩،١٠ ماه نميشه حداكثر شش ماه زركتر ميشه نيمه ي دوم ٩٠ با نيمه اوليه ٩١ ميره مثال بود

نع کسی کسی مهر90دنیا اومده باشه باکسی که شهریور91دنیا اومده باشه باهم میرن مدرسه  که حدود11ماه اختلاف سنی دارن دقیقا

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
2810