خیلی دوس دارم برم امسال دانشگاه ولی با خودم میگم اگ امسالو بخونم شایدانگلیسی قبول شم..بیشتر دوس دارم انگلیسی بخونم ولی نیتونم ی سال صبر کنم ..ب نظرتون چیکار کنم
تجربه نشون داده همون سال اول بری بهتره مگر در مواردی نادر
از سال بعد که خبر نداری شاید خدایی نکرده قبل کنکور یهداتفاقی افتاد گند زدی بهش بعد افسوس میخوری
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
سلام دوست عزیز. من ادبیات انگلیسی دانشگاه دولتی خوندم. از نظر من دیگه انگلیسی کم کاربرده چه برسه به روسی. فقط دانشگاه رفتن ملاک نیست. رشته خیلی مهم تره. در درجه اول اگه به رشته ت میخوره رشته های پیراپزشکی بخوون بازار کارشون فعلا خوبه نشد زبان انگلیسی بخون.