2777
2789

خیلی دوس دارم برم امسال دانشگاه ولی با خودم میگم اگ امسالو بخونم شایدانگلیسی قبول شم..بیشتر دوس دارم انگلیسی بخونم ولی نیتونم ی سال صبر کنم ..ب نظرتون چیکار کنم

تجربه نشون داده همون سال اول بری بهتره مگر در مواردی نادر

از سال بعد که خبر نداری شاید خدایی نکرده قبل کنکور یهداتفاقی افتاد گند زدی بهش بعد افسوس میخوری

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم روسی که خوبه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

سلام دوست عزیز. من ادبیات انگلیسی دانشگاه دولتی خوندم. از نظر من دیگه انگلیسی کم کاربرده چه برسه به روسی. فقط دانشگاه رفتن ملاک نیست. رشته خیلی مهم تره. در درجه اول اگه به رشته ت میخوره رشته های پیراپزشکی بخوون بازار کارشون فعلا خوبه نشد زبان انگلیسی  بخون. 

نمیدونم والا.من خودم روسی خوندم.الان میگم کاش انگلیسی میخوندم.اگه مطمعنی سال بعد قبول میشی حتما انگلیسی بخون.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام دوست عزیز. من ادبیات انگلیسی دانشگاه دولتی خوندم. از نظر من دیگه انگلیسی کم کاربرده چه برسه به ...

واقعا همینطوره

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر