2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243891 بازدید | 12531 پست
یکی عاشق مسائل مادرشوهری یکی مسائل اجتماعی یکی مسائل سیاسی یکی مسائل مذهبی همه ی اینا هم میتونه وقتی بی دعوا و بحث و مغلطه اخلالگران باشه سازنده و مفید باشه نه مخرب که بخواد برخورد بشه باهاش تو یک محیط اجتماعی چه مجازی چه اجتماعی زندگی ابعاد گوناگون داره اگر قرار باشه فقط در مورد یک موضوع صحبت بشه که بعد از یک مدت تکراری و حوصله سر بر میشه و مخاطبی دیگه نداره اون محیط
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
جزیره جان منم همینو گفتم که!
توقع نداشته باشید بایه گزارش تاپیکی حذف بشه
فقط تاپیکای خلاف قوانین سایت حذف میشن
انگار پستمو نخوندیا
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی یار جان ما با تهدیدای این دو نفر چکار کنیم؟ ایا واقاا ادعاهاشون راسته که همه کاره سایتن؟ اینا یک نفرن یا چند نفر؟ بالاخره ما هم امنیت روانی میخایم
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
پستتونو خوندم نی نی یار عزیز من شخصا با این افراد کاری ندارم و ایگنورشون میکنم مگر دیگه پا پی بشن که علاوه بر گزارش شخصا جواب توهینشون میدم من در مورد تاپیکایی که گفتین سریعا پاک میشه نظر دادم
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
نی نی یار عزیز با همه حرفاتون موافقم چرا یه عده باید انقدر اختیار داشته باشن که واسه خوشون جولان بدن و نظر شخصیشون رو اعمال کنن بازم تکرار می کنم اگر تاپیکی بای میل من نیست می تونم نرم نباید تو حیطه مدیریت وارد بشم اگر مخالف قوانین سایت باشه فقط مدیریت می تونه حذفش کنه نه یه کاربری که مثل بقیه کاربرا درشرایط مسوایه تشخیص به حذف تاپیک بده نهایت من نوعی اگه ببینم یه سری مسائل غیر اخلاقی مطرح میشه می تونم یه گزارش بزنم وبرم پی کارم واینکه شما چه عکس العملی نشون خواهید داد به من کاربر ارتباطی نداره
نی نی یار تو صفحه 630 علنن اسم مارو برده و فحش داده قبلا هم بی حیا و هرزه خطاب کرده من واقعا نمیتونم هیچی نگم چون بهم توهطن شدت راهی برای شکایت نیس؟
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
دوستان عزیز برخورد لازم انجام میشه

جزیره جان صرفا تاپیکهای خلاف قوانین سایت حذف میشن هرجایی قوانین خودشو داره و حتما دلیلی داره

توت فرنگی عزیز مدیر محترم سایت اقای زاهد هستن و هیچ اشنایی باکاربران نامبرده ندارن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
انجل عزیز دقیقا درسته بارها شده تاپیکی بخاطر گزارشات بی مورد حذف شده و مدیریت اون رو برگردوندن مطمین باشین تاپیکی بی دلیل حذف نمیشه

پارمیدای عزیز ما نمیتونیم اعلام کنیم فلان کاربران یکی هستند یانه مگر درمواقعی خاص این مورد بررسی میشه درصورت صحت برخورد لازم انجام میشه
ممنونم عزیزم.... نه اعلام هم نشد مهم نیست... مهم اینه که به خودشون تذکر داده بشه... باز هم متشکرم.. روزتون خوش :)
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
توت فرنگی عزیز واقعا پستها زیادن و ماشالله تعداد زیادیش کپی های سحرجان هست لطفا پستهای مورد نظرت رو برام ایمیل یا خصوصی بگو یا گزارشش بزن
دوستان عزیز مااینجا بین کاربران قضاوتی نمیکنیم در بحثها وارد نمیشیم فقط برخورد میکنیم با توهین ها

تذکر هم یکی دوبار کافیه اگر تکرار شد روش عوض میشه
نسیم جان تمام فیلدها رو پرکن