2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243891 بازدید | 12531 پست
دوستان گلم موفق و شاد باشین
سعی کنین از لحظاتتون لذت ببرید یادمون باشه نمتونیم عقاید هم رو عوض کنیم به عقاید هم احترام بگذاریم

روزخوش
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نى نى یار عزیز اول از همه ممنونم از پاسخ گوییت نى نى یار جان الان نزدیک به هشت ماه یا نه ماهى هست این کاربر سحر 11 داره این روال ادامه میده شما تو این هشت ماه پیگیرى کردید ممنونم اما نه قاطعانه وقتى یه کاربر باعث میشه جو سایت متشنج بشه و تعداد زیادى کاربر ازش شکایت دارند پس مشکل اساسى هست که با تذکر حل نمیشه چون میخواست بشه چند صفحه قبل که شکا گفتى سحر اینجا پست کپى نکن ایشون انجام نمیداد اما وقتى ایشون گوش شنوا نداره و خیلی راحت به همه توهین میکنه و مقرارات سایت زیر پا میزاره پس باید قاطعانه مدیریت برخورد کنه نى نى سایت هیچ وقت به این صورت نبود اما این کاربر با ایدى هاى دیگه زیر پرچم نظام و اسلام و خدا و قران یا تهدید میکنه من فکر کنم اگر قاطعانه تَر برخورد کنید کاربرهاى دیگه هم به خودشون احازه نمیدند تهدید کنند متوجه میشند این سایت قانون داره به قول شما کاربر محور پوزش میخوام از زیاده گوییم ممنون از رسیدگیت عزیزم
قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
شهرزادجان گفتم که گلم تذکر یبار دوبار بعدش برخورد دیگر امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
طلانازجان دربخش تماس باما درخواستتو بنویس
منم امیدوارم نى نى یار عزیز اما اگر توجه کنى تو همین تایپیک حداقل سه بار سحر 11 تذکر خرده اما بازم ممنون از توجه ات عزیزم روزت خوش
قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
برخورد لازم انجام شده

روزتون خوش
نی نی یار 5 . . . با عرض سلام و ادب. . . بابت زحمات بی دریغ شما سپاسگزارم. . . مشکل من نیز حل شد. . . بهترین هارو واستون ارزومندم. . . پیروز باشید. . .
اگر انسان ها میدانستند با هم بودنشان چقدر محدود است. . . محبتشان به یکدیگر نامحدود میشد. . . امام علی (ع)
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ‌ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیراً مِنَ‌ الظَّنِ‌ إِنَ‌ بَعْضَ‌ الظَّنِ‌ إِثْمٌ‌ وَ لاَ تَجَسَّسُوا وَ لاَ یَغْتَبْ‌ بَعْضُکُمْ‌ بَعْضاً أَ یُحِبُ‌ أَحَدُکُمْ‌ أَنْ‌ یَأْکُلَ‌ لَحْمَ‌ أَخِیهِ‌ مَیْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ‌ وَ اتَّقُوا اللَّهَ‌ إِنَ‌ اللَّهَ‌ تَوَّابٌ‌ رَحِیمٌ‌ ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از بسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضی از گمانها گناه است؛ و هرگز (در کار دیگران) تجسّس نکنید؛ و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند، آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! (به یقین) همه شما از این امر کراهت دارید؛ تقوای الهی پیشه کنید که خداوند توبه‌پذیر و مهربان است! سوره حجرات ایه 12
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام نی نی یار جون چون حدس زدم پستمو نخوندین دوباره میذارمش امیدوارم پیگیری کنین سلام این 15 صفحه ی اخیرو خوندم خیلی متاسف شدم نی نی یار عزیز من نه اهل گزارش زدنم نه پست کپی کردن ولی جو سایت افتضاح شده اگه تو یه تاپیکی بگی از زندگی تو ایران راضی هستی یک عده میان با دوستاشون بهت حمله میکنن اگه بگی نظامو قبول داری همینطور واقعا بعضی وقتها میام نی نی سایت حس میکنم از جنگ جهانی برگشتم من مخالف ازادی بیان نیستم ولی دو طرف باید ظرفیت پذیرش تفاوتهارو داشته باشن مثلا اگه من به شخصه بیام بگم دست همه ی کسایی که راهپیمایی رفتن درد نکنه چنان توهینایی بهم میکنن که انگار چی گفتم شما هم هیچ تذکری نمیدین و متاسفانه یک عده تو سایت بیش از حد و اندازه ادعاشون میشه که از بقیه بیشتر میفهمن
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت
نی نی یار عزیز من برای تایید شدن کاربری دوستم نمیتونم از طریق تماس با ما پیغام بذارم همش میزنه خطا در ارسال میشه درخواست دوستیمو قبول کنی تا برات خصوصی پیغام بذارم میشه زودتر جواب بدی الان چندروزه منتظرم