2777
2789
می دانید منظورم اسمای خیلی خیلی قدیمیه مثلا بچه تازه به دنیا اومده رو مریم می ذارن ... خیلی خزه شده

وای دیدی ی مدت گیر میدن همه ب یک اسم!!! 

ی مدت ستایشو هستی !!! هرکیو میدیدی بچش یا ستایش بود یا هستی

بعد باز حلما!!! ریخته بود دیگه

حالا الان لیانا و النا ولیا

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا نیومده  .اما چرا قشنگ نیست?

محل نده هر چی به نظر خودت قشنگه انتخاب کن ما واسه خودمون زندگی میکنیم نه دیگران وگرنه باید ملیون ها اسم انتخاب کنی واسه بچه بذاری تا خوشایند همه باشه.!!

توروخدا مریم کجاش خزه 😕 مریم مقدس گل مریم

قدیمیه اما خز نیست

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
خب شما چند مورد بگو ?

من کوردم صد در صد اسامی کوردی رو میپسندم 

ولی غیر از اون اسم هیما شیک و جدید و کمیابه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
2810