2777
2789
اسم دختر دومیم هم آرمیسه هی تو خونه یکی رو که صدا می کنم دو تا جواب میدن    

خب مشخصه یکیش فقط یه پ اولش اضافه داره که اونم معمولا شنیده نمیشه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
چرا نوشته 47 هفته به زایمان مونده؟😨😨

😆😆😆😆بعد عوض شدن سایت قسمتای مختلف رو امتحان کردم ببینم چجوریاس  

خواستم ببینم چجوریه   

همینجوری  گذاشتم 😂دیگه حوصله ام نگرفت 😑حذف نکردم😑

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احسنت به این اقتدار 💪اعتراض کردفکشوپیاده کن😈

😂😂😂 والا خداییی نه ماه تو شکممون نگه نیداریم درده زایمانو میکشیم بعد اوردنش کلی ترو خشکش کن شیر بهش بده بدنت و خودت ضعیف میشی اونوقت باباش خیلی شیک و مجلسی واستاده زن و بچش و میبینه میگه بح بح تو زایمان از درد داری میمیری نیشش تا بناگوش بازه داره بابا میشه   حقه مسلمه ماست که اسم بزاریم   

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
استارتر عزیز اسم سلیقه ای هست فکرنمیکنم ممکن باشه یه عده اسم بد بزارن و اقوام اصلا اسم زیبا نذاشته ب ...

می دانید منظورم اسمای خیلی خیلی قدیمیه مثلا بچه تازه به دنیا اومده رو مریم می ذارن ... خیلی خزه شده

😀برعکس ما تو اجداد و طالیفه مون اصلا آیلین و آوین و..نداریم

برا اینده ش میگم 

ب هر حال وارد جامعه میشه قرار نیس فقط تو خانواده و طایفه شما باشه  ☺

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
اسم دختر دومیم هم آرمیسه هی تو خونه یکی رو که صدا می کنم دو تا جواب میدن    

خیلی قشنگن هردو

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
😆😆😆😆بعد عوض شدن سایت قسمتای مختلف رو امتحان کردم ببینم چجوریاس     خواستم ببینم چجوری ...

سلام خوبي؟؟😀چقد بچه هاي يكي دوماه پيش كم شدن😐

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست
می دانید منظورم اسمای خیلی خیلی قدیمیه مثلا بچه تازه به دنیا اومده رو مریم می ذارن ... خیلی خزه شده

راستش منم مخالف اسم تکراری و قدیمی هستم اما خوب نمیشه گفت واقعا سلیقه ای اقوام شوهرم اسمهای تکراری فراوونه 

توروخدا مریم کجاش خزه 😕 مریم مقدس گل مریم

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
دوست داشتم اگه بچه بعدیم پسر بود بزارم پارسا که دخترخالم اسم بچشو گذاشت ولی دختر ملینا یا الیسا

من دوست دارم پسر باشه بذارم مرصاد دختر باشه انتخاب زیاده الیسا آنیسا درسا مهرسا

درسته به نظرم یه اسم خاص بذارید الا ن آیلین زیاد شده

دقیقا 

خیلیم قدیمیه 

من دختر ۱۲ ۱۳ ساله به این نام میشناسم 

و حتی بزرگتر

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
2810