2777
2789
عنوان

پدر بی حوصله

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 24 پست
اون لحظه خیلی عصبانی میشم ولی الان که میخوام برا شما بنویسم میبینم کاری نکرده ....یه وقت تو بغلمونه ...

اینا طبیعی بچه درک درستی ازخوب و بدنداره بزرگتر میشه به سن ۳یا۴سال خیلی بهترمیشه نگران نباش .منم این سن بود دخترم سفره میریخت به هم دیگه یادگرفته بودیم ندبتی غدا میخوردیم اتاق دربسته که بچه بهم نریزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه؟

جالب اینجاست جاییکه میرم بهم میگم چقد تو خونسردی چرا هیچی بهش نمیگی یه کم دعواش کن.اما خونه ی خودمون یه روزایی مث امروز دیوونه میشم ...بیرون میبرم پارک میبرم بازی میکنم باهاش اما فکر میکنم خیلی بیشتر باید باهش وقت بگزرونم اما حوصله ام نمیکشه

جالب اینجاست جاییکه میرم بهم میگم چقد تو خونسردی چرا هیچی بهش نمیگی یه کم دعواش کن.اما خونه ی خودمون ...

اول اینکه به خودت تلقین نکن که بی حوصله ای عزیزم

و بعد اینکه سعی کن هم بازی خوبی برای کوچولوت باشی... من نمیدونم یه بچه 2 ساله چه کارایی را میتونه انجام بده که کمکت کنم اما سعی کن قبل از هر چیزی تبدیل به یه مادر بی حوصله و غرغرو نشی