2777
2789
عنوان

پدر بی حوصله

772 بازدید | 24 پست

پسر ۲۱ ماهه ای دارم که همسرم زیاد باهاش وقت نمیگزرونه عصبانیم که میشه میگه کاش بچه نمیاوردیم یا اینکه منکه گفتم بچه نیارم یا اینکه بچه ی ما خیلی فضوله بچه های دیگه اینجوری نیستن نمیدونم چیکار کنم از طرفی حیلی ناراحت میشم از طرفیم میگم نکنه حق با اینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مردها واسه بچه وقت نمیگذارن.. بعضی ها کلا ذاتشون اینطوریه که خیلی اهل بچه کوچیک نیستن...

بسته به علاقه بچه واسش سرگرمی درست کن...نظم و کنترل زندگیت را به دست بگیر... مثلا فوضولی هاشو بگو تا راهش را پیدا کنیم... مثلا میره سر کابینت ها که واسه همه بچه ها جذابه واسه کابیت ها از این برچسب های مخصوص بخر که نتونه باز کنه... یکم کارت سخت میشه اما نشدنی نیست

لطفا دیگه این حرف را نگذارید تکرار بشه:"کاش بچه نمی اوردیم!"

همه مردها واسه بچه وقت نمیگذارن.. بعضی ها کلا ذاتشون اینطوریه که خیلی اهل بچه کوچیک نیستن... بسته ب ...

نمیدونم خودمم ازین حرف خیلی ناراحت میشم  به خدا الان گریه ام گرفته ..باباش اوند بخوابه دیشب  خیلی دیر خوابیدیم اینم چندبار پاشد گریه کرد .باباش الان اوند بخوابه اینم هی به پر و پاش میپیچید جدیدا هم یاد گرفته چنگ میزنه . صورتشو چنگ رد اونم پاشد رفت یه کمم غر غر کرد

همه مردها واسه بچه وقت نمیگذارن.. بعضی ها کلا ذاتشون اینطوریه که خیلی اهل بچه کوچیک نیستن... بسته ب ...

کابینتو اینا دس بزنه کاریش ندارم .اما یاد گرفته میزنه تو صورتمون .یا جیغ میزنی یا سر سفره هی اذیت میکنه...میدونم همش اقتضای سنشه اما نمیدونم رو خودم چطور کار کنم که زود عصبی نشم

نمیدونم خودمم ازین حرف خیلی ناراحت میشم  به خدا الان گریه ام گرفته ..باباش اوند بخوابه دیشب &nb ...

میفهمم حق داری ناراخت بشی ... از یه طرف دلت میخواد بچه ات محبت پدرش را ببینه از یه طرف شیطونی هاش باباشو کلافه میکنه... اینجا شما مجبوری بشی سنگ صبور و تعادل را ایجاد کنی

کارهایی که میکنه را بهمون بگو تا راهی پیدا کنیم برای کنترل شیطنتش... البته نباید همش سرکوبش کنی 

کابینتو اینا دس بزنه کاریش ندارم .اما یاد گرفته میزنه تو صورتمون .یا جیغ میزنی یا سر سفره هی اذیت می ...

اینکه میزنه تو صورت را به هر حال از یکی یاد گرفته دیگه... از سرش میپره... حتما مامان های نی نی سایت راهی برای اینجور مواقع بلدن

اگر میخواهید بهش غذا بدید و نمیخوره و اذیت میکنه  یه زیز انداز بزرگ بندازید و سفره پهن کنید و بگذاریدش به حال خودش. بعد که خودتون غذاتون تموم شد اگه گرسنه اس سیرش کنید

میفهمم حق داری ناراخت بشی ... از یه طرف دلت میخواد بچه ات محبت پدرش را ببینه از یه طرف شیطونی هاش با ...

اون لحظه خیلی عصبانی میشم ولی الان که میخوام برا شما بنویسم میبینم کاری نکرده ....یه وقت تو بغلمونه بی هوا محکم میزنه تو صورتمون یا داشت با باباش کارتون میدید انگشتشو کرده بود تو چشم باباش یا همین الان گفتم چنگش زد اونم عصبانی شد بهش بد بیراه گفت یا امروز سر سفره نمیدونم چیکار کرد من عصبانی شدم داد زدم بعدم اومدم غذا بدم بهش قاشقو پرت کرد منم عصبانی شدم ..

اینکه میزنه تو صورت را به هر حال از یکی یاد گرفته دیگه... از سرش میپره... حتما مامان های نی نی سایت ...

چجوری تحملمو بالا ببرم و باهاش وقت بگزرونم تا هم ادن بچه ی آرومی بشه هم خودم ؟دوس دارم با حوصله تر بشم

اون لحظه خیلی عصبانی میشم ولی الان که میخوام برا شما بنویسم میبینم کاری نکرده ....یه وقت تو بغلمونه ...

عزیز دلم سعی کن یکمی صبور تر بشی... اون کوچولو فقط دوسالشه... ازش انتظار یه بچه 5و 6 ساله را نداشته باش... اینکه بی هوا میزنه شاید قبلا  کسی به کارش خندیده... نمیدونم شاید چیزی میخواد و بهش نمیدید یا نه اصلا شاید توجه میخواد و اینطوری میکنه ... یا نه شاید همینجوری یه عادته که یاد گرفته و از سرش میپره... سرش داد نزنید... تنبیه داشته باشد اما به یه روش دیگه

2810