2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست
خانم تهرانی اونو بگیم اشتباه لفظی شد بقیه ش چی؟ مگه قرار نبود جایزه شاسی فقط به دو نفر داده بشه؟طبق گفته خودتون تو صفحه اول مسابقه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کاربران عزیز سوء تفاهم پیش اومده بانی اسپرت 5 عدد کارت هدیه به مبلغ 100 هزار تومان اهدا می کند و آتلیه عکسباران به هر برنده 2 عدد شاسی در سایز 40*30 اهدا می کند
سلام دوستان من گیج شده ام میشه بگید چی رو زدن زیر قولشون؟؟؟؟؟؟ چی اشتباه لفظی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟
دعایی که امام زمان (عج) در ایام گرفتاری ها به ما یاد داد: «یا مَن إذا تضایقتِ الأمورُ فَتحَ لها باباً لم تَذهَب الیه الأوهامُ صَلِّ على محمد و آل محمد و افتح لأموریَ المتضایقةِ باباً لم یَذهَب الیه وَهمٌ یا ارحم الراحمین» « ای خدایی که وقتی حلقه‌های بلا به هم گره می‌خورد و انسان را در فشار قرار می‌دهد، در این زمان دری را به روی بندگان باز می‌کند که فکر و وهم بشر هم به آن جا نمی رسید. خدایا صلوات خود را بر محمد و آل محمد نازل فرما و مرا که در بن بست گیر کرده ام، تو خودت راهی برایم باز کن که به عقل من نمی رسد.»
تقلب فقط به رای جمع کردن نیست خیلیا تو گروه سنی اشتباه گذاشتن که خریفاشون کم بشه مثلا گروه سنی نوزاد فقط مری طلا جون عکس داشت بعد پشت سرش سریع عکس حموم نوزاد گذاشتن که رقیباشون کم باشن البته من اصلا منظورم مری نیست این فقط یه مثال بود مری طلا جون منو ببخش منظورم اصلا شما نیستی بعد شمارو گفتم
اشتباه در این بود که تعداد کارت هدیه ذکر نشده بود. اما اگر هم اینطور نبود باز شما شرکت نمی کردید؟
2810