2777
2789

بنظرتون خوبه درآمدش؟

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید ببینی کجا بیشتر ناخن میزارن بری همونجا مثلا ما تو شهرستانیم اینجا کسی زیاد هزینه نمیکنه برا ناخن و اینا میگن پول اضافیه و همه ناخن هاشون رو رسیدگی میکنن اما ارایشگره میگفت توی شهر خیلی میرسن ب خودشون و پول میدن

2805
اره خوبه منم میخوام کمکم شروع کنم🥲 اینکه کجا زندگی میکنی هم مهمه

اینجایی ک من زندگی میکنم فقط من و خواهرام کاشت نیستن ناخنامون

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
اگه آموزش نرفتی نرو ناخن از مد افتاده دوتا دوستای دخترم ناخن کارن میگن 3یا 4ماهه که بیکارن

من با چندنفر حرف زدم خیلییی راضی ان میگن تابستون بازار کساد بود باز عالی شده

باید ببینی کجا بیشتر ناخن میزارن بری همونجا مثلا ما تو شهرستانیم اینجا کسی زیاد هزینه نمیکنه برا ناخ ...

تو شهرما فقط من و خواهرام ناخنامون کاشت نیست

من با چندنفر حرف زدم خیلییی راضی ان میگن تابستون بازار کساد بود باز عالی شده

با چندتا ناخن کار حرف بزن نه اونجایی که میخوای بری آموزش 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
خب خوبه ظرافت کار هم خیلی برات مهم باشه و سعی کن طرح های پینترستی رو هم ببینی و بزنی

بنظرت از مد نمیفته ناخن؟

خوب اگه اهمیت میدن کارت میگیره و اینکه ناخن کار شهر تونم زیاد نباشه

بنظرت از مد نمیفته؟