2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست
واسه بن که باید هزینه پست هم بدیم،درسته؟؟؟؟کاش نقدی بود... خانم تهرانی چیزی در مورد شاسی نگفتن چرااااا؟در ضمن شاسیها قراره به کیا داده بشه؟؟؟ من واقعا گیج شدم
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016092722350413303 اینم خاله بازی دخملای کوچولومون [smiley]l/l_46.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
والا انجلا من چند تا از اشنایانو تبلیغ کردم و عضو شدن قبلا هم گفته بودم خودم شرکت دارم اقامونم دفتر خدماتی و خانم تهرانی چون ای پی که ما داشتیم مشترک بود پیام داده بودن و پیگیر شدن که من خودم چند ین بار تماس گرفتم که سو تفاهم رفع بشه خلاصه خوده خانم تهرانی خودشون تماس گرفتن و مشکل رفع شد در کل به نظرم خانم تهرانی رسیدگی می کنن
کاربران عزیز اشتباه لفظی شد شما به بزرگواری خودتون ببخشید. بانی اسپرت مبلغ 100 هزارتومان هدیه می دهد
2810