2777
2789
به نظرم لازم نیست خوشبختی و بچه داشتنمو واسه همه جار بزنم و بخوام ثابت کنم  عکس   و پیج ت ...

منم دلم میخواد یه پیج واسش داشته باشم حالا پر بازدید هم شد چه بهتر اما شوهرم هم میگه چه دلیل داره به همه نشون بدیم امروز بچه چی پوشی چی خورد کجا رفت و .....

دوحالت داره، یا پولدارن که واسه پولشون فالو میکنن مردم، یا فالوور می‌خرن هر k بین 5تا 10هزارتومنه ح ...

صد در صد پولدارن اونایی که من میشناسم هستن ولی فکر نکنم خریده باشن آخه پستهاشون پر لایک و کامنت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من داشتم دقیقا از ساعت تولدش تا یک هفته پیش اما قفل بود صفحش حدود۲۰۰فالور اما تو این جامعه با این هم ...

آفرین به شما مامان با فکر یکی هم تو اینستا نزدیک 200 kداشت ولی گفت بچم داره بزرگ میشه و سوال میکنه در مورد عکس و اینستا واسه همین به خاطر اینکه ذهن بچه درگیر نشه حذف کرد،الان چند ساله شد بچتون که حذف کردی.؟!

صد در صد پولدارن اونایی که من میشناسم هستن ولی فکر نکنم خریده باشن آخه پستهاشون پر لایک و کامنت

یکی هست من که متنفرم ازش، بچه 4ساله مثل بچه های یک ساله حرف میزنه بعد همه میگن وایییی چقد بامزس!  اه اه اه  خودشم زده متولد بهمن 92

حالا اسمشو نمیگم ننش پیدا نشه😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اخه بچه برای پدر و مادر خودش شیرینه فقط..فوقش خاله و دایی و.. چه نیاز داره پیج بزنیم؟؟یا اونایی فال ...

وااای شما چقد قدیمی هستین😍😍😍 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اونا پولدارن پول خوب میدن برای لباس آرایش غذا تفریح کلی خودنمایی میکنن و تبلیغات میگیرن و فالوراشونم ...

سلین و باراد که خیلی وضعشون خوبه ولی نمیدونم واسه چی تبلیغ میکنن اصلا به این پولها نیاز ندارن ولی خدا به اینا هم پول داد هم بچشون استعداد و زیبایی داد همم اینکه تبلیغات با پولهایی آنچنانی  

عجب اخه مگه مرض دارن به بچه فحش بدن بچه چیکار کرده که بخواد فحش بخوره این دیگه عجیبه برام و غیر ق ...

لابد به پدر مادر و وضع مالی و کلاسهایی که میرن مراسمات که میرن توهین میکنن ولی نمیدونم اونایی که بدشون میاد از اون پیج و اون شخص واسه چی میری توش یا حتی کامنت میزاره خوب خوشت نمیاد نرو پس مشکل از خود اوناست...

لابد به پدر مادر و وضع مالی و کلاسهایی که میرن مراسمات که میرن توهین میکنن ولی نمیدونم اونایی که بدش ...

اره درسته

آدمهای عقده ای بدبخت 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اخه بچه برای پدر و مادر خودش شیرینه فقط..فوقش خاله و دایی و.. چه نیاز داره پیج بزنیم؟؟یا اونایی فال ...

بیشتر به خاطر برند لباس تفریحات شون خرید هایی که میکنن یا مهمونی هایی که میرن آخه اینجور پیجها پر نمایش مردم هم واسه سرگرمی....