2777
2789
عنوان

چه کار کنم دوقلوهام حرف بیان دارم میمیرم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوتیسم علایم زیادی داره بچه های اوتیسمی بغل کسی نمیرن.شلوغی رو تحمل نمیکنن.تمرکز ندارن

ورجات مختلفی هم داره اما حرف نزدن میتونه یه نشونه باشه من واسه این که خیالم جمع باشه بردم دکتر

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
خیلی ممنون که توضیح دادی😍😍😍😍😍😍😍

خواهش میکنم😗😗😗😗😍😍😍

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

خواهر زاده من سه سال و چهار ماهشه حرف نمیزنه

ولی قشنگ منظورشو میرسونه

بهش میگیم چرا حرف نمیزنی میگه نع

یعنی دوست ندارم😂😂

نگران نباش حرف میزنن

اتفاقا من دیدم دو قلو ها دیر تر جمله میگن

اگه منظور میرسونه و چند تا کلمه میگه و حرفای شمارو کامل متوجه میشه نگران نباش

از تنبلیشونه😂😂