2777
2789
عنوان

چه کار کنم دوقلوهام حرف بیان دارم میمیرم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 50 پست
عزیزم اگه دوست داشتی میتونی بگی چجور تستی بود چه علائمی داشت که این تست رو دادی

یه روان پزشک کودک بود یه سری اسباب بازی گفت خودم ببرم و یه سری هم خودش داشت بعد گفت فکر کن من اینجا نیستم و باهاش بازی کن و من شروع کردم ب بازی کردن با دخترم و یه کم سرگرم شدیم بعد اون یه دفعه اسم دخترم رو میگفت یا مثلا اسم ی اسباب بازی رو چند بار میگفت بعد چند دقیقه ازش میخواست ک اون  بهمون نشون بده و هی سعی میکرد ک با دخترم صحبت کنه و ببینه هوش اجتماعیش چطوره بعد سه جلسه گفت کاملا سالمه و اوتیسم نداره فقط بصورت ارثی دیر ب حرف میاد نگران نباش 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
مطمینم مشکلی ندارن فقط تنبلن دنبال راهکارم پسر عمه هاشونم اکثرا 3سالگی حرف زدن

عزيزم ببخشيد سؤال بي ربط ميپرسم 

همينطوري شانسي دوقلو پسر باردار شدي يا كار خاصي كردي؟ آخه من خيلي دوقلو پسر دوس دارم 😍😍

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا در حدی باهوشن که موقع لباس تا کردن بدون اینکه من یادشون داده باشم میگن لباس مال کیه مامان.باب ...

دیگ لباس ک تابلویه عزیزم.خیلی چیزسختی نیست ک تشخیص ندن

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘

یه تجربه ی جالب از خودم. پسرم تو هشت نه ماهگی شروع به حرف زدن کرد مثل بابا،مامان،بده و اینها بعد دیگه حرف نزد تا حدود دو سالگی.بعد مادر همسایمون که یه پیرزن قدیمی بود گفت بنشونش تو در ورودی خونه یا همون  آپارتمان و خونه رو با جارو دستی جارو بکش بعدخاکروبه ها رو بکن توی خاک انداز و از بالای سرش بریز بیرون. همین کار رو کردم و در کمال تعجب از بعد از ظهرش زبونش باز شد و کلمه و جمله ی کوتاه میگفت.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
پسر من تا دو ونیم سالگی در حد چند کلمه حرف میزد از دو ونیم تا سه سالگی کم کم به حرف افتاد و سه سالگی ...

خدا حفظشون کنه البته بچه های خواهر شوهرام هم مث پسر شما بودن همش مامانم میگه چرا حرف نمیزنن استرس میگیرم

عزیزم اگه دوست داشتی میتونی بگی چجور تستی بود چه علائمی داشت که این تست رو دادی

علائم دخترم هم فقط دیر حرف زدنش بود چون تا دو سالگی جز مامان و بابا و به به و اب هیچی نمیگفت اما الان گستره کلماتش خیلی شده و تقریبا انگار داره ب حرف میاد

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
دقیقا تصور منم همینه دایما با زبون خودشون با هم حرف میزنن تخم کفتر چون یکی از فامیلامون داد به بچه ا ...

اوه نده پس من طبق قديم گفتم كه به خودم هم دادن 

اره دقت كن زبون همو ميفهمن 👍👍 

مال منم چند روز پيش تو اتاق يكي از ته اتاق يه چيزي گفت بعد اون بكي هم يه چيزي گفت بعد اون أولي زِد زير گريه 🤔🤔 

من هنگ كردم بهشون فشار نيار 

بچه اي كه تك باشه چون تنهاس بيشتر احتياج. پيدا ميكنه كه با حرف زدن توجه جلب كنه و ارتباط بگيره اما اينا چون دوتان كمتر به ما وابستگي دارن

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
علائم دخترم هم فقط دیر حرف زدنش بود چون تا دو سالگی جز مامان و بابا و به به و اب هیچی نمیگفت اما الا ...

اوتیسم علایم زیادی داره بچه های اوتیسمی بغل کسی نمیرن.شلوغی رو تحمل نمیکنن.تمرکز ندارن

درخواست دوستیمو قبول کن اگه دوست داشتی چون دوتامون دوقلو داریم

حتما عزيزم قبول كردم ❤❤

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
2810