2777
2789
فرقی نمیکنه که حتما دکتر خودت باشه تو همون شهرستان هم بگو یه دکتر زنان برات بنویسه فقط شناسنامه دخترت رو ببر که مطمئن بشه
آخه منم فراموشی داشتم نگرفتم ولی یه دکتری اینجا برام نوشت
ایشاالله که تصویب بشه من سریع یکی دیگه میارم آخه میترسم بعدش پشیمون بشن
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیزا جان سلام.....می شه لطفا" بخشنامه را برای من ایمیل کنین؟
maryamnaz_m@yahoo.com
من باردارم و اگه بدونم قطعا 9ماهه می رم تو مرخصی در ضمن اگه خواستین می تونم شماره فکس هم بدم.ممنون از لطفت
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
دوستان چون توی نامه عنوان اداره قید شده نمی تونم ابلاغش رو براتون بفرستم ولی مصوبه شماره 8423/91/ش مورخ 18/07/91 شورای عالی انقلاب فرهنگی رو سرچ کنید پیدا می کنید.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
http://www.resalat-news.com/fa/?code=120481
این مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است نه مصبه مجلس....همچین قانونی حتما باید در مجلس هم تصویب شود تا اجرا شود.
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
بچه ها اگه لطف کنین در مورد مرخصی زایمان بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

1- چند وقت مونده به زایمان میتونیم بریم مرخصی ؟
2-از همون اول باید به بیمه و شرکت اعلام کنیم ؟چه طوری ؟
3-لیست بیمه برامون شرکت رد نمیکنه ؟
4-اگه بعدش که برگشتیم شرکت ما رو نخواست چیکار باید کرد ؟
5-چه مقدار از حقوق رو پرداخت میکنن ؟
www.noorsazan-co.com
شیوا جان تا جایی که من یادمه مرخصی زایمان می تونه از سه ماهه دوم بارداری شروع بشه.....به بیمه لازم نیست ولی به محل کار باید اعلام کنید......شرکت تو لیست بیمه اسمتون را رد نمی ککنه......اگه محل کار نخواست یا مثل خود من تصمیم گرفتید برنگردید می تونید با توافق کارفرما یک ماه بیمه را خودتون متقبل شوید و شرکت از طرف شما پرداخت کنه تا بتونید حقوقتون را بگیرین.....70 درصد میانگین حقوق 6ماه اخر پرداخت می شه....
من همین دیروز رفتم نامه ی برگشت بکار رو از بیمه گرفتم . همون 6 ماه حساب شده . گفتن هنوز به تصویب نرسیده . شانس منه بیچارست . صبح چطور برم سرکار . به محض اینکه برگردم میشه 9 ماه . من میدونم
هستی ملوسک
من پولم رو گرفتم . ولی دیدم خیلی کمه ، پرسیدم کفتن 66 درصد احتساب میشه عزیران . پزشکم از یک ماه قبل از زایمان به دلیل کمر درد مرخصی برام نوشت ولی رفت کمیسیون پزشکی فقط با دو هفته موافقت شد . منم که قطع حقوق شده بودم از اینور رونده و از اون ور مونده مجبور شدیم از سر ناچاری زایمانم بجای 19 تیر شد 13 تیر . که غیبت بیمه ای نخورم . حالا زودتر باید برگردم سرکار .
هستی ملوسک
2810