2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام بهی جون.
امیدوارم از لحظه به لحظه بارداریت لذت ببری.
راستش منم هنوز سونو ندادم. و خیلی هم نگرانم.منتظر جواب آزمایشای روتین بارداریم هستم.
راستی دوست جونی، خودت رفتی سونو یا دکترت واست نوشت.آخه میگن قلب نی نی از هفته 8 به بعد دیده میشه.
اصلاً نگران نباش...ان شاءالله که نی نیت سالمه. استرس و نگرانی اصلاً واسه نی نی خوب نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نبات جون منم هنوز به کسی جز شوشو و 2 تا از دوستام نگفتم... منم می خوام بعد اولین سونو بهشون بگم...اینطوری بهتره اما خیلی سخته که خودتو نگه داری و به کسی نگی!!!!!!

راستی منم تا حدی تهوع دارم...میآد ومیره....

بهی جون من تاریخ آخزین پری ام 1 شهریور بوده....
سلام به همه

چطورین خوشگلا .... خوبین ؟؟ ببخشید دو سه روزی نبودم .... نی نی گلو ها خوبن ؟؟؟

به به ... یه مامان جدید ... مریم جون مبارکت باشه ... انشالله به سلامتی با قدم پر از خیر و برکت

منم مسواک نمی توونم بزنم ... تا می کنم تو دهنم حالم بد میشه ... تهوع هم گذارا دارم ... ولی فقط زور به دلم می یاد ...
من که همون لحظه که دیدم بتام بالاست ... دوتا دسته گل و دوتا کیک خریدم و رفتم خونه مادر شوهر و خونه مامانم و همه جا جار زدم که باردارم ... اینجوری به نظرم خیلی بهتره

اونا هم رعایت می کنن ... مثلا امروز تولد دختر خواهر شوهرمه ... در حالت عادی نصف بیشتر کارها رو من می کردم ... اما دیشب که رفتم کمکش ... همه اش می گفتن تو هیچ کار نکن و بخواب ....

حالا بازم خودتون می دونین ... ولی خودتون رو به هیچ وجه خسته نکنین
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
سلام بهی جون

نمی دونم عزیزم ... منم هر کار کردم نشد ... فکر کنم که همه بچه ها تاریخ پریودشون رو بذارن و تو زحمتش رو بکشی ... حالا یکی منو که گذاشته بودی درست کردی با از اینجا کپی کردی ؟؟؟؟

الهی امیدوارم که بزودی یه نی نی ناز دیگه بیاد تو دلت ... چند هفته بود ؟؟؟ شما یه بچه دیگه هم داری ؟؟

سلام مامانای خوشحال

نینی منم 3 خرداد به دنیا میاد . بتا م 1 روز بعد از تاخیر پری 740 بود . دیروز اولین سونو رو دادم . سایز جنین 10 mm و ضربانش 154 در دقیقه . و 7 هفته و 1 روز بارداری رو تشخیص دادن. اولین روز آخرین پری هم 26 مرداد بود. میشه شما هم اطلاعات بتا و اولین سونو خودتونو بنویسین و اینکه چند روز بعد از تاخیر در پری آزمایش خون دادین؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.

راستی من به دلیل سوزش شدید معده و ترش کردن از آلومینیوم ام جی استفاده می کنم. کسی میدونه ضرر داره یا نه ؟ آخه گروهش c هست و دکترم گفته سعی کنم نخورم ولی نمیشه . واقعا اذیتم میکنه.
2810