2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
سانی جون

سلام
مبارکه خانومی .... خوبی؟؟ من 2 روز بعد از عقب افتادن پری رفتم آز و بتا بالای هزار بود .... چهار روز بعد بتام 1980 بود و یه هفته بعد 3510 ....

من در مورد شربت الومییوم ام جی نمی دونم ... اما بهتره به حرف دکترت بکنی و یه داروی بی اثر بخوری یا از داروهای گیاهی استفاده کنی
می توونی از حسنا بپرسی که خیلی وارده .. البته حتما بهش بگو بارداری که چیزی برات تجویز کنه که برای نی نی ضرر نداشته باشه

از اینجا می توونی از حسنا بپرسی

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=7352
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!
مامان بابک عزیزم امیدوارم بزودی یه بارداری دیگه ... اونم بدون مشکل رو داشته باشی ... چون اسم کاربریت مامان بابک بود فکر کردم اسم پسرتون بابکه .//

لیلا جون چه کاریه یه کاری کنی نی نی ات رو بخوای زودتر بدنیا بیاری فقط برای اینکه اردیبهشتی بشه .... اون روزهای اخر خیلی برای نی نی مهمه .... بازم فکر کن ...

سلام به همه مامانای گل و دوست داشتنی.
حالتون خوبه؟حاله نی نی هاتون چطوره؟
سانی جون مبارکه.به تاپیک ما خوش اومدی
مامان بابک امیدوارم به زودی زود یه نی نیه ناز بیاد تو دلت. غصه نخور دوست جونی توکل به خدا.
سفید برفی جون شما هنوز سونو ندادین؟
سلام به همه مامان های مهربون
انشالا همه خوب و سلامت باشین
سانی جان مبارک باشه انشالا به سلامتی بعد از 9 ماه یه نی نی سالم و صالح بیاد توی بغلت.
سفید برفی خوبی؟
نبات جون شما چطوری؟ مریم جون چطوره؟ انشالا الیا هم خوب و سلامت باشه.
سفید برفی جون من دارم سعی می کنم تیکر ها رو ببرم صفحه اول دارم می سازمشون ولی فکر می کنم هر روز یکی رو می تونم اضافه کنم چون اگه توی یک روز دوتا رو اضافه کنم دومی شکل اولی میشه خودم هم سر در نمیارم جل الخالق. تیکر لیلا رو هم ساختم شبیه تیکر نبات شد منم پاکش کردم فردا امتحان می منم ببینم چطور میشه.
من معده ام خیلی اذیته باید مثل گنجشک غذا بخورم تا به هم نریزه. راستی فکر می کنم این مکمل ب6 خیلی توی رفع تهوع موثره صبح بعد از صبحانه می خورمش.
سانی جون سعی کن وعده های غذا رو بیشتر کنی و هر وعده کمی غذا بخوری. ادویه نمک ترشی تندی هم کمتر استفاده کن سبزی خام هم نخور با غذا آب نخور و بعد از غذا دراز نکش اینا رو رعایت کنی شاید نیازی به آلمینیم ام جی هم نداشته باشی گر چه خانم داداش من توی بارداریش استفاده می کرد مشکلی هم برای نینیش پیش نیومد.
من تقریبا 10 روز پیش سونو دادم ساک 14 میلیمتر بود ولی از قلب خبری نبود الان که دیدم نی نی سانی با ساک 10 میلی قلبش مشخص شده تعجب کردم البته تاریخ آخرین پری سانی قبل از من هست و بعد از من سونو داده ولی نمی دونم انگار یه چیزی نمی خونه چرا ساک بزرگتر از حد معموله؟ دکتر هم کمی تعجب کرده بود گفت تو احتمالا تو سیکل 30 روزه باردار شدی بتا هم به نسبت تاریخ زیاد بود.... دیگه سپردم به خدا از خدا خواستم اگه میده بچه سالم و صالح بده .
سلام بهی جون،مامان گل اصلاً خودت رو نگران نکن.توکل به خدا.استرس واسه فندوقه توی دلت خوب نیست.البته درکت می کنم، چون من خودم هم استرس دارم،فردا جواب آزمایشام آماده میشه و میتونم برم دکتر که واسم سونو بنویسه..منم تا حالا سونو ندادم. ولی مطمئن باش اگه خدای ناکرده مشکلی باشه خودشو نشون میده.
دیشب با شوشو در مورد این استرسم صحبت میکردم بم گفت به اطرافت نگاه کن: مامانت،مامان من،زنهای فامیل.......همه باردار شدن و بچه هاشون رو به سلامتی بغل کردن.اصلاً نباید به خودت فشار بیاری.
بهی جون من هم اوضاع معده ام به هم ریخته...از صبح تا شب حالت تهوع دارم....از همه بدتر خیلی بد خواب شدم(خوابم هم کم شده). دل درد و سینه درد هم.....
راستی خانمی وضعیت ترشح شما چطوریه؟ عذر میخوام که اینو میپرسم. آخه خودم بعضی روزا ترشحم زیاد میشه.
سلام

من باید هفته دیگه مجدد برم سونو ... چون اون بار که رفتم هنوز خیلی زود بود برای دیدن قلب نی نی ....

منم متهوعم ... یعنی همه اش حس می کنم دارم بالا می یارم .... زور به دلم می یاد اما بالا نمی یارم ... ترشحم دارم ...

راستی شما ها قرص ویتامین می خورین ؟؟ اگه می خورین چی ؟؟

سلام به همه
سفید برفی جون، اونبار که سونو انجام دادی دقیقا کی بود؟
من فولیک اسید و ب6 می خورم هر دو رو دکتر برام تجویز کرده.
من دیروز حالم خیلی بد بود از صبح تا شب تهوع داشتم صبح بالا آوردم و دیگه هیچی نتونستم بخورم ولی شب کمی غذا و میوه خوردم فکر می کنم این تهوع شبها کمتر سراغ آدم میاد خصوصا وقتی بعدش آدم می خوابه دیگه بالا نمیاره. یعنی اگه در طول روز نتونستید درست غذا بخورید شاید شبها بتونید.
سلام بچه ها جون

من از دیشب مولتی ویتامین پرناتال مخصوص خانومهای باردار و شیرده مارک نیچر مید شروع کردم ... باید بعد از غذا بخوریم ... امروز تا الان که حالم خیلی بهتره ... دیروز این موقع همه اش حس تهوع داشتم ... اما الان ندارم ....

شما هم از دکترتون بپرسین و بخورین ....

نازنین جون ... بیا جواب بی بی چک رو بده ... انشالله که 2 خطی شدی

2810