2777
2789
عنوان

متولدین خرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1150448 بازدید | 24572 پست
سلام

سفید برفی جان
خوبی ؟ با بارداری چطوری . من امروز اولین تهوع صبحگاهی رو تجربه کردم. خیلی ناجور بود. از صبح تا الان دارم بسکویت می خورم. راستی سفید برفی جان شما طبیعی باردار شدی ؟ یا عمل؟ امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.

از بهی خبری نیست امروز ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام به همه مامانهای آینده
منم 4 روزه که فهمیدم دارم مامان میشم
یه سوال داشتم من بعضی وقتا احساس مینکم سمت چپ یا نمیدونم تخمدان سمت چم یهو تیر میکشه
کسی این حالتو داره؟ الان هفته 5 هستم 1 شنبه وقت دکتر دارم
ممنون اگه راهنماییم کنین
سلام به همه
انشالا که همه خوش و سلامت باشن.
لیلا و نبات عزیز مبارک باشه انشالا به سلامتی 9 ماه رو پشت سر بذارین و نی نی های گلتون رو بغل بگیرین.
سفید برفی جون این تیکر خیلی جالب بود ممنون. یک هفته هم از اون چیزی که سونو میگه جلوتره در واقع این درسته. من وقتی تیکر ها رو کپی میکنم و میبرم توی صفحه اول اونجا پست نمیشه بهم بگو چه کار کنم.
الان سر کارم حالم هم اصلا خوب نیست حالت تهوع شدید دارم یه پلاستیک گرفتم دستم که خرابکاری نکنم.
نبات جون و بهی جون ممنونم ازتون....امیدوارم همگی نی نی های سالمی به دنیا بیاریم....

مریم جون نگران نباش....منم اوایل همینطوری بودم...الان کمتر شده ...اینا همه علائم اون فینگیل تو دلمونه گلم....

مامان هستی فکر کنم تیر بشه...اما خودت میتونی دقیق 40 هفته از 25 شهریور حساب کنی...ان شالله همین ماه مامان بشی....
سلام به همه مامانای خردادی.
خوبین؟از بارداریتون لذت می برین؟دوست جونا تنیل نباشین زود بیاین تا به تاپیکمون رونق بدیم!!!!
چه می کنید با حالت تهوع صبحگاهی و .....؟اصلاً همچین احساسی دارین یا نه؟
من که همش این حالت رو دارم و از همه مهمتر نمی تونم مسواک بزنم ........ و یا شیر بخورم!!!
راستی از خانواده خودتون و خانواده شوشو کسی از بارداریتون اطلاع داره یا هنوز این رازه بزرگو تو دلتون نگه داشتین؟
سلام به همه مامان های حال و آینده
انشالا که همه خوش و سلامت باشند و بجز علائم طبیعی بارداری مشکل دیگه ای نداشته باشن.
نبات جون من تهوع صبح گاهی ندارم ولی بین روز حالت تهوع دارم مثلا وقتی گرسنه باشم یا وقتی زیاد غذا می خورم. کم کم باید غذا بخورم وگرنه معده ام اصلا یاری نمی کنه. منم کمی با مسواک زدن مشکل دارم. نبات جون اگه شیر نمی خوری ماست رو حتما بخور خیلی خوبه. کندر هم یادت نره ثابت شده که برای هوش بچه خیلی خوبه در ضمن به هضم غذا هم کمک می کنه.
من بجز خواهرم و شوهرم هنوز به کسی چیزی نگفتم همش نگران قلب نی نی هستم تا هفته پیش هنوز تشکیل نشده بود. منتظرم تا انشالا قلبش تشکیل بشه بعد به همه خبر می دم.
مریم جون
منم چند روز پیش تخمدان هام تیر می کشی البته خیلی خفیف بعدش هم دیگه خوب شد. اگه زیاد طول کشید برو دکتر.
خودمونیم این وضعیت اصلا شوخی بردار نیست چند روز پیش بعد از کار باید توی یک دوره آموزشی شرکت می کردم از صبح تا حدود ساعت 5 بعد از ظهر روی صندلی نشسته بودم. بعد که اومدم خونه برای کاری با شو شو رفتیم بازار یک ساعتی توی بازار چرخیدیم و کارمون رو انجام دادیم وقتی رسیدیم خونه هر جور دردی بگین داشتم خیلی ترسیدم. ولی با استراحت خوب شد. خیلی باید مواظب بود.
سفید برفی جون من منتظرم که بگی چطوری تیکر ها رو بذارم صفحه اول. فکر می کنم باید کدشون رو داشته باشم یا اینکه طبق فورمتی که دادین خودم برم بسازمشون فکر کنم همین راه بهتره.
2810