2777
2789
عنوان

از صبحه هیچی نخوردم کاش همسایمون یچی بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 96 پست
پنجره اینا نداریم اصلا نمیزاره از اتاق بیام بیرون وگرنه یه ۱۵۰ توکارتمه میتونستم یچی بخرم بخورم

ای بابا بد شد که ای کاش پنجره داشتین یه کاریش میکردی
خوراکی اینا هم تو اتاقت نداری ؟
همسایتون اگ دختر داره و باهاش راحتی زنگ بزن یا پیام بده بگو قضیه اینجوریه یه چی واسه من بیار و اینا 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ. همونی که باهاش رفتی سر قرار یه زره جنم نداره بیاد خواستگاریت؟

دقیقا اسی بهش بگو قضیه رو پاشه بیاد خاستگاری
وای خدا چقد این حالتو درک میکنم انگار برگشتم به همون روزا   

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
2805
شرایطش جور نیس چندماه اینده میاد

در حد اینکه بیان و حرف بزنن که میتونه دیگ آره ؟ 

نمیاد میگ کار ندارم💔

خیلی شرایطتون بده با گوشت و پوست و استخون درک میکنم خدا هیچ کسی رو تو این شرایط قرار نده    
دوسش داری ؟
چند وقته با همین ؟

تو که ۲۰ ساعته دیگه بزرگی داد بزن بگو یه چیزی بهت بدن  

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

ولی موتور سواری دیروز خیلی کیف داد اونقدی ک این همه درد و گشنگی به چشم نیاد💔💔توروخدا دعا کنین بیاد ...

آخی عزیزم😍. 

انشاءالله زودتر بهم برسین و خوشبخت بشین

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
2810