2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجم چند تا سوال ریاضی دارم کسی بلده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 56 پست
4*5*7=140 حجم کل
140*4/5=112 حجم آب

-
حجم مکعبی 8 سانتی متر مکعب است.اگر هر بعد ان 5 برابر شود حجم مکعب حاصل چند برابر می شود؟؟

5*5*5=125 برابر

امیر می خواهد با مقوا مکعبی به ابعاد 3 سانتی متر درست کند.او باید چند سانتی متر مربع مقوا مصرف کند؟؟

3*3*6=54

4*4*4*=64
94-64=30 حجم مستطیل
Lilypie Pregnancy tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای درست کردن مکعب احتیاج به 6 مربع برای هر وجه است با عرض 3 سانت پس
3*3*6=54
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم
از دخترت بپرس مساحت یک مربع را چه جوری حساب میکنه؟
نباید جواب آماده را به بچه داد خودت بیا بپرس یاد بگیر ولی حاضر و آماده به بچه نده ازش بپرس و بخواه تا تلاش کنه خودش بهش برسه
موفق باشی
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم
2810