2777
2789
استخری داریم به شکل مکعب مستطیل که ابعاد ان به ترتیب 7 و5و4 متر می باشد که تا چهار پنجم ان اب دارد. حجم این استخر چند متر مکعب است؟درون استخر چند متر مکعب اب دارد؟/

تو اینجا ما سه عدد 7.5.4 رو در هم ضرب کردیم.چهار پنجم رو باید چیکار کنیم؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه فکر خوبی!
کاش ما هم تو دوران مدرسمون نی نی سایت داشتیما......همه سوالا رو با کمک بچه های خوب و مهربون اینجا حل میکردم...حیفففففففففففففففففففف دیر کشفت کردم نی نی سایت!خخخخخخخخخ
آدم دیدم به خاطر صندلی تو مترو خودشو زده به حاملگی!!!!!!!!!!!
امیر می خواهد با مقوا مکعبی به ابعاد 3 سانتی متر درست کند.او باید چند سانتی متر مربع مقوا مصرف کند؟؟

3*3*6=54
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم
یک جسم از یک مکعب و یک مکعب مستطیل درست شده است.حجم کل این جسم 94 سانتی متنر مکعب است.اگر اندازه هر بعد مکعب 4 سانتی متر باشد حجم مکعب مستطیل چند سانتی متر است؟؟؟؟

گفتم 4 رو سه بار در خودش ضرب کنه بعد 94 رو بر جواب تقسیم کردیم درسته؟؟؟
2810