2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون آرشیدا جون و سپیده عزیز
مامان سوگند من برنجمو دمی درست می کنم ، من خیلی برنجو برنمی گردونم، نمی دونم مشکل از کجاست
اگه سوال داری بیا کلوپ بچه ها کمکت کنند
در مورد خامه هم اگه گفته پودر قند ، خوب شاید باید پودر قند باشه. من خودم درست نمی کنم عزیزم ازین آماده ها میگیرم برای همین اصلا نمی تونم کمکت کنم، شرمنده
مامان‏ ‏سوگند‏ ‏جون‏ ‏برای‏ ‏من‏ ‏اکثرا‏ ‏تو‏ ‏پلوپز‏ ‏قالبی‏ ‏در‏ ‏میاد..چون‏ ‏دیواره‏ ‏هاشم‏ ‏حرارت‏ ‏میگیره‏ ‏ولی‏ ‏تو‏ ‏قابلمه‏ ‏اگه‏ ‏دم‏ ‏کنی‏ ‏قالبی‏ ‏در‏ ‏نمیاد‏ ‏ولی‏ ‏اگه‏ ‏‏ ‏کته‏ ‏باشه‏ ‏بهتر‏ ‏قالبی‏ ‏در‏ ‏میاد
بسکویت شکلاتی و فندقی
آرد سفید 115 گرم،بیکینگ پودر (یک دوم) 1/2 قاشق چایخوری،نمک 1/8 قاشق چایخوری،کره 75 گرم،شکر 80 گرم،تخم مرغ یک عدد بزرگ ،وانیل 1/2 قاشق چایخوری،شکلات چیپسی 80 گرم،فندق خام و خرد شده 50 گرم
اگر از مارگارین بجای کره استفاده کنید ماندگاری بیشتر تا 3 هفته میماند
ابتدا کره و شکر را با همزن زده تا کرمی شود 5 دقیقهو بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وبا همزن زده و آرد و نمک بکینگ پودر را الک کرده در دو مرحله اضافه کنید و با دور کم همزن و بعد با لیسک و شکلات چیپسی و نیمی از فندقها را ریخته و با لیسک مخلوط کنید و با دو قاشق کوچک از مواد برداشته و با فاصله 5 سانت در سینی چرب شده بچینید و ده دقیقه در دمای محیط بماند و بعد باقی فندق را روی آنها ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد گذاشته 10 الی 12 دقیقه بعد اماده است نوش جان
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
CafeMom Tickers
شیرینی فرفره ای(حدود 35 الی 38 عدد)
کره 90 گرم،پنیر خامه ای 90 گرم ،شکر 150 گرم ،بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری،وانیل 1/4 قاشق چایخوری،تخم مرغ 1 عدد 60 گرمی،آرد سفید 250 گرم،مربای زردآلو یا توت فرنگی 1/3 پیمانه و پسته خورد شده به میزان لازم
پنیر خامه ای و کره که نیم ساعت قبل از یخچال در آورده 30 ثانیه با همزن زده و بکینگ پودر و شکر و وانیل را اضافه کرده و 1 دقیقه با همزنزده و تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن زده و آرد را قاشق قاشق اضافه کرده و تا جایی که با همزن قدرت مخلوط کردن را دارد و بعد با یک قاشق چوبی هم زده و 3 ساعت در کیسه نایلونی در یخچال بماند نیاز به آرد اضافه ندارد بعد از استراحت روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر رابا وردنه باز کرده و از خمیر مربعهای 4 یا 6 سانتی بریده و چهار گوشه را با چاقو برش داده ولی تا انتها نمیرویم و وسط خمیر 1/2 قاشق چایخوری مربا گذاشته و کناره ها را یکی در میان روی هم گذاشته مثل فرفره و کمی پسته ریخته و در سینی فر قرار داده سینی نیاز به چرب کردن ندارد و حرارت 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 8 الی 10 دقیقه و طبقه وسط فر .
در بیرون از یخچال در ظرف در بسته به مدت یک هفته قابل نگهداری میباشد
CafeMom Tickers

نان کره ای ( راضیه احدی )

مواد لازم
کره 50 گرم * شکر 60 گرم * تخم مرغ 1 عدد * خمیر مایه 8 گرم * نمک 4/1 ق.چ * شیر ولرم 250 میلی لیتر * آرد حدود 500 گرم * کره اضافه 30 گرم *

چگونگی تهیه
ابتدا شیر را به خمیر مایه و شکر اضافه می کنیم. حدود 5 دقیقه زمان می دهیم تا خمیر مایه عمل آید. سپس تخم مرغ زده شده و کره را اضافه می کنیم.
نمک را به آرد اضافه می کنیم. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و به دست هم نچسبد. پس از ورز دادن روی خمیر را بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید. زمان دهید تا حجم خمیر دو برابر شود ( حدود یک ساعت ) . سپس دست را مشت کرده و هوای داخل خمیر را خارج می کنیم. خمیر را به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت باز کرده و سپس از کره اضافه روی آن بمالید. خمیر را به نوارهای به طول و عرض 5 سانت برش زده و 5 عدد 5 عدد روی هم قرار داده زیر خمر را با دست کمی فشار دهید تا به دست بچسبد.
سپس این خمیرها را درون قالب مافین که از قبل چرب شده است قرار دهید.
روی خمیر مافین را با پارچه بپوشانید و حدود یک ربع تا 20 دقیقه استراحت دهید. سپس در فر 200 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آنها را پودر قند بپاشید
CafeMom Tickers

نان فنجانی مغزدار

مواد لازم

کره نرم شده 25 گرم
شکر 30 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر ولرم 60 میلی لیتر
آب ولرم 70 میلی لیتر
پودر مایه خمیر 7 گرم
نمک 4/1 قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم (حدود 400 گرم)
مغز مورد نظر میوه های گلسه شده خرده های شکلات 200 گرم
مواد رویه نان
زرده تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 قاشق
زعفران 2/1 قاشق چایخوری

مایه خمیر را با آب ولرم و کمی از شکر مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید تا سطح آن حباب هایی ایجاد شده و در ظرفی دیگر تمام مواد را به جز آرد با هم مخلوط کرده مایه خمیر عمل آمده را افزوده و کم کم آرد را اضافه می کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید و در ضمن چسبنده هم نباشد. روی آن را پوشانده در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
بعد از استراحت مغز دلخواه را در خمیر اضافه نموده و کمی ورز دهید. از خمیر چانه های اندازه 75 تا 80 گرمی برداشته و در قالبهای مافن که از قبل کاغذ مخصوص قرار داده اید به مدت 20 تا 30 استراحت دهید.
سپس مواد رویه را با هم مخلوط کرده با برس روی نان را گواش کنید در فر 200 درجه سانتیگراد با شماره 6 گانه به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید.
CafeMom Tickers
مواد لازم برای کیک باهوش (مامی سایت با کمی تغییر)
تخم مرغ 5 عدد...کره 125گ....آرد 115 گ....شیر نیم لیتر....شکر 30 گ....پودر شکر 80 گ....آب 2 ق غ....وانیل شکری نصف ق چ کاکائو دوقاشق....شکلات تلخ 50 گ

کره ذوب می کنیم، من مقداری شکلات تلخ هم به کره اضافه کردم.
سفیده ها را با 30 گرم شکر بزنید تا فرم بگیره (کنار بگذارید)
تو ظرف دیگری زرده ها را با 80 گرم پودر شکر همراه وانیل بزنید

بعد کره آب شده خنک را اضافه و خوب مخلوط کنید
آب را افزوده مخلوط کنید
آرد و پودر کاکائو باهم مخلوط کرده را هم اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید
حالا شیر گرم را اضافه کنید و خوب هم بزنید (یک مایع کاملا شلی بدست میاد)

در نهایت سفیده های تخم مرغ را اضافه کرده و آرام هم میزنیم
قالب را با روغن چرب کنید و کمی آرد بریزید
مواد رو داخل قالب بریزید
به مدت یک ساعت با دمای 140 درجه

وقتی سرد شد روی آن رو پودر شکر بریزید
آپلود عکس
آپلود عکس
کیک من هوشش کم بود!