2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
ممنون قاصدک جون....راستش دستورش تو صفحه دو هست...یکسری عکسم تو صفحه 27 که میتونه کمکت کنه..راستش اندازه فالبم نمیدونم( نخندیا من اصلا تو انمدازه قالبا وارد نیستم ولی اندارش 24.18 با ارتفاع 4 سانت...خخخخ)
البته من تو سینی هم شده سه تا گرد درست کنم تو هرجی خواستی میتونی درست کنی حتی تو پیرکس مستطیل یا گرد قط کف ظرفتو ارد پاشی کن محض اطمینان.

دمای فرم من طبقه وسط رو 180 درجه میذارم که این نون 45 مین طول کشید پختش ..باید چک کنی.
سه ساعتنمیدونم یه امتحانی بکن با نصف مواد...فقط باید دقت کنی که مایه خمیرت تازه باشه وووهرچقدر بیشتر ورز بدی نتیجه بهتری میگیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نکته هم یادم اومد اردو تا جایی اضافه کن که قاشق به سختی تو خمیر بچر خه بعد با دستای تمییز بیفت به جون خمیر وکم کم ارد اضافه کن...لازم نیست اصلا نچسبه بعدا با ارد پاشی دستاتو تمییز میکنی
چند روزی خونه نبودم برنج خیس کرده داشتم مونده بودم چیکارش کنم
فردا هم خونه نیستم
نتیجش این شد
شله زرد

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

http://baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96:sholezard&catid=69:deser&Itemid=121

تو دستور گفته بود 8 پیمانه آب به نظرم خیلی زیاد بود خیلی طول کشید درست شد!
به به الی جون با این شله زردت منو بد جوری به هوس انداختی...ولی نمیدونم چرا سر دلم میسوزه..شله زرد درست کنم بخورم بدتر میشم...
اما من دیشب بدجوری هوس کاپ کیک کرده بودم که اینو پیدا کردم چون همه موادشو داشتم ولی انصافا راحت وخوشمزه بود...صبح امید هشت ونیم بیدار شد منم درست کردم وبردم خونه مامانم
اینم لینکش
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=700:vday-cupcake&catid=65:cake&Itemid=122
البته من رنگ ندارم فقط یک ق پودر کاکائو سر پر

فیله مرغ رو با روغن زیتون و پیاز و کمی ادویه های مختلف و سویا سس و آبلیمو مزه دار کردم بعد به همراه فلفل دلمه ای یه کم سرخشون کردم بعد روشو پنیر پارمزان ریختم و داخل گریل 5 دقیقه گذاشتم
خورش گل کلم مثل خورش کرفس (پیاز داغ ,گوشت تکه ای گوساله یا گوسفند,نعنا جعفری ریز شده و تفت داده شده رو میپزیم و در آخر کار گل کلم رو به گلهای کوچکتر تقسیم میکنیم یه تفت کوچک میدیم و تو خورش میریزیم گل کلمها خیلی زود می پزن ترشی خورش رو میرزیم وسرو میکنیم نوش جون

شام دیشب .کیک الویه..تزیینش خیلی ساده است اخه امید از ساعت نه صبح بیدار بود وبعدا ز ظهر حسابی بد اخلاقی میکردآپلود عکس کوچولوهای فارسی
اینم مال امید چون الویه زیاد دوست نداره این شکلی کردم که بخوره خداروشکر خورد
آپلود عکس کوچولوهای فارسی آپلود عکس کوچولوهای فارسی
راستی در مورد اون شله زرد می خواستم بگم خیلی خیلی شیرین شده بود!
من همیشه اگه یک پیمانه برنج میریختم دو پیمانه سرخالی شکر می ریختم
و از برنج نیمه استفاده می کردم
8 پیمانه گفته بود آب بریزیم و با حرارت ملایم بذاریم بپزه
به نظر من 8 پیمانه آب لازم نبود، خیلی وقت گرفت!