2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
اش دوغ عزیزم...من کلا اش دوستم.
سبزیش گشنیزو جعفری نیم کیلو
برنج اش نیم پیمانه با ابکامل میزاریم بپزه..نخود پخته هم بهش اضافه میکنیم..وقتی ابشخیلی کم شد.یه پاکت دوغ بدون گز ونصف ماست و یه تخم مرغ ویک ق غ اردو کامل با هم مخلوط میکنیم وبه اش اضافه میکنیم تا وقتی جوش بیاد هم میزنیم وبا نعناع داد وسیر نوش جون میکنیم
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل شکلاتی
عجله ای درست کردم شاید بشه از این قشنگ ترم درست کرد
باید یک دوره گلسازی هم یاد بگیرم

خمیر شکلات سفید
شکلات سفید 750 گرم
شکر 200 گرم
آب 100 میلی لیتر
پودر شکر 350 گرم

آب و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود
شربت آماده و شکلات سفید را روی حرارت به صورت بن ماری قرار می دهیم تا شکلات حل شود
پودر شکر را با مواد بالا ترکیب می کنیم و مثل خمیر شکلات سیاه 24 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم
برای پهن کردن خمیر از پودر قند استفاده کنید
الی‏ ‏جون‏ یه‏ ‏سوال‏ ‏فوری‏ ‏میخوام‏ ‏کیک‏ ‏درست‏ ‏کنم‏ ‏شیرم‏ ‏کمه‏ ‏میتونم‏ ‏ماست‏ ‏قاطیه‏ ‏شیر‏ ‏کنم؟‏ ‏راستی‏ ‏گلت‏ ‏هم‏ ‏خیلی‏ ‏خوشگل‏ ‏شده.
الی جون انشاا.. سرفرصت این گلو میدرستم..نمیدونم چم شده کلا حس هیچیو ندارم..یه لحظه حالم خوبه یه لحظه بد...

اینم همون کیکیایی که برا سیزده بدر پختم خخخ ساعت دوازده شب..البته با تزیینات همسری